Kızlar aklıma takıldı da kaç kardeşsiniz kaç erkek kaç kız ben 8 kardeşiz 6 kız 2 erkek erkekler bekar kızlar evli
6 kardeşiz 3 kız 3 erkek kızların ortancısıyım hepimiz evliyiz
Iki kardesiz canim ben buyugum 20 yasindayim kardesim 12 yasinda hic anlasamiyoruz
3 kardesiz canimm en buyuk benim 23 yasinda ortancimm 19 yasinda bekar en kucugumuz daha 6 yasinda :)
Maşallah baya kalabalık bi aileymişsiniz .
Biz 4 kız kardeşiz ben en küçük orta da da ikiz ablamlar var..
3kardesiz 2tane benden buyuk abim var ben evin tek kiziyim. Onlar bekarlar nisanda inşallah buyuk abimin duyunu var:)
Çok şükür 2 kardeşiz biz :D anneme kalsa tek çocuk istiyordu da ben ağlayıp zırlayıp kardeş istemiştim baya uğraşmıştım 13 yaşında abla oldum şükür :D 1 kız 1 erkek kardeşiz ❣️
4 kardeşiz 3 kız bir erkek. En büyük ve tek evli bnm :))
Biz iki kardesiz bi erkek bi kiz hep kardes isterdim 12 yasinda abla oldum bu seferde nerden oldu demeye basladim :D kiskanclik hat safhadaydi cok baktim yardim ettim anneme ama firsati bulunca yapmadigim kalmamis valla dusunuyorum da elini tencerenin buharina tutmustum heryeri kabarmisti babamdan bi firca yemistim birde omzuma vurup kenara itmisti beni ne uzulmustum onun acisina ertesi gun serce parmagini sıkmıstım cit etti agladi baya ama demedim kimseye sirt cantama koyup askiya takmistim flan :/ canim kardesim ya kiyamam
4kardeşiz iki kız iki erkek bi abim var benden büyük bi erkek kardeşim var benden küçük evli bide kız kardeşim var 17yaşında tekne kayıntısı abim evli değil engelli öyle işte
benm anne baba ayri benle oz olan bi erkek kardesm var 23 yasnda babamdan olan 2 tane daha kardesm var erkek 18 kız 13 annemden olanda iki kiz kardesm daha var onlarda biri 13 biride 7 yasnda:) toplam 6 kardesz
Iki kiz kardesiz ben kücugum ikimizde kayseride evliyiz :) cok kalabaligiz masaallah :)
5 kardeşiz 4 kız 1 erkek son besikte benim
Bizde 9 kardeşiz 5 kiz 4 erkek hepsi evli ;)) bende sondan 3. Yüm
2 Kız 1 Oğlan Ablam evli dâhâ 3 aylık abim bekar ben de 1 sene 4 aylık evliyim :)
5kardesiz 4kiz 1oglan. 2ablam var sonra ben ve ikizim en küçük erkek kardeşim :))
2 kardeşiz canım 13 yaşında erkek kardeşim var canım o benim :)
5 kardesiz 4 kiz 1 erkek en buyukleri bnm bir bn evliyim digerleri kucuk
Bi abim var aramızda 14 ay var bekar..
1,509,854 soru
24,636,706 cevap
365,517 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın