0 oy
171 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7,296 puan) tarafından
Kızlar biz saat aldıydık olmadı geri iade ettik 1 haftadan fazla oluyo belki 15 gün olacak ama hala para yatmadı diyo normal mi ne zaman yatar biz herhangi bir kart kullanmadığımız için başkasından rica ettik parasını ona verdiydim ama hala geri dönüş yok

6 Cevaplar

0 oy
(2,176 puan) tarafından
bende yarım saat içinde geri iptal etmiştim hatırladığım kadarıyla 5 dk içinde iade edilmişti ya
(7,296 puan) tarafından
Bizim o zaman paranın üstüne yattı
Biz saat aldıydık eve geldi 1 hafta sonra iade ettik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Müşteri hizmetlerine yaz 15 gün geçtiği için mutlaka yatması gerekiyor belki yatmistir ama yalanda söylüyor olabilir yada banka hesabını kontrol etmemiş olabilir 
(7,296 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ki ya mesaj attım bakalım ne olacak
tarafından
Çok yanlış yaptın cnm en kötü hesap kartından bile alışveriş yapabilirdin inşallah adam helal süt emmiş biridirde paranın üstüne yatmaz
(7,296 puan) tarafından
Yok ki valla eşim sadece kredi kartını arabanın sigortasini yapmak için kullanıyor başka da içinde para yok :D
0 oy
(561 puan) tarafından
Mümkün değil 15 gün olacak diyorsun yatmıştır muhtemelen
(7,296 puan) tarafından
Yatmadı daha dedi ya tekrar mesaj attım ama geri dönüş olmadı
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Canım iade 15 gün durmuyor en fazla sürdüğü 5 gün o kadar bile sürmüyor belki yatmistirda size söylemiyordu o kişi ben trendyolun iade bölümünde çalıştım 15 gün süremez para iadesi 
(7,296 puan) tarafından
Anladım canım yine yatsın para da bakalım ne dicek tekrar sordum
(4,772 puan) tarafından
Paranin o kadar süre yatmamasi imkansız en fazla 5 günde yatması gerekiyor
(7,296 puan) tarafından
Valla gitti o zaman bizim para ya
0 oy
tarafından
Kasım indirim yüzünden firmalar, kargolar fazlaca yoğun. Yoğunluk azaldığında iade ederler. Olmadı trendyol asistana yaz canım. 
(7,296 puan) tarafından
Tamam canım cok saol bu biraz rahatlattı
tarafından
Rica ederim canım. Benimde iadem vardı kargo da duruyor. Kargodaki çocuğu tanıyorum yine siteye geldiğinde gördüm iade sizdeymiş hala dediğimde o da aynısını söyledi canım.
(7,296 puan) tarafından
İnşallah öyledir ya ama bizim kargo iade kabul edildi diye mesaj gelmiş
0 oy
(4,236 puan) tarafından
İade satıcıya teslim olduğu an incele başlıyor sökük kırık vs var mı mı diye onaydan geçtiği an Trendyol ve bankadan mesaj geliyor geç saat ve haftasonu değilse o gün içinde yatıyor para. Ya da üründe bir sıkıntı görülmüş ve iadesi kabul edilmemiştir kargo tejrar size gelir. Trendyol sipariş bölümünden takibini yapın 
(7,296 puan) tarafından
Kargo kabul edildi diye mesaj gelmiş öyle dedi bana ben başkasına verdirdiydim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 405 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Zhramt (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 238 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ayparcasi-68! (350 puan) tarafından soruldu