Eşim geldi götürdük roňtgen çektik hiç bişey çıkmadı doktor biseyi yok dedi ilaç vs yazmadı verirsin ağrı kesici şurup ver dedi başka bişey yok krem vs yazmadı.
Çıkık yok kırık yok morarma şişlik yok yara yok rontgenide temiz çıktı ama neden ayağının üstüne basmıyor oynuyor emekliyerek dizlerinin üstünde yürüyor doktor ağrısı olsa ağlardı durmazdi diyor .
Ama az önce oynarken kendini unutu ayağının üstüne bastı koştu tekrar oturdu bidaha denemesini istedim olmadi diğer koltuktan kotuga geçiyor oynuyor otuyorum kalkıyor bı ayağıin üstüne basmıyor herlade topuna dokununca ağrıyor dedi.
Ayağında oynatıyor dünden herkes doktora götür dedi götürdüm röntgenj çekti dokto muane eti yok bişey dedi ...
Bı koltuktan atladı yere öyle oldu eşime dedim bı sadaka ver oda bir koli sut aolim birine verim çocuğuna icirsin dedi bende dedim caminin kumbarisanida at dedim böyle sikkntilar hep benim başıma geliyor ama taksi aldık daha kurban kesmedik biraz taksidi var onu oduyunce keseriz doyor eşim bende onu dedim kurbanlık al kes dedim televiyon bozuldu televiyon alincak geçen büyük oğlumda düştü koltuktan yanağı yaraldni böyle şeyler üste üste gelmesi anormalmi ya bilemedim ...