0 oy
253 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,720 puan) tarafından
Az önce bi post gördüm bi arkadaşın yenidoğmuş bebeyiyinin ismiyle dalga geçmişler oda payini vermemiş anladigim kadariyla ama çokda morali bozulmus kim bilir neler hiss ediyo kadncaz buraya post açacak kadar. ama gerçekden laf altında kalmamak gerek siz olsanız bebeynizin ya cocougnuzun ismiyle dalga geçen oda büyük buluga ermiş birine nasşl cevap verirsiniz gerçekden bazen insan donup kaliyo nıtkı tutuluyo ne yorum yzacagimi bilemedim lafmızı sokmasak içimiz yaniyo imdi bende masal ismini koymak istyorum ben azeriyim bilenler bilir ve azerbaycandada hiç masal ismi yok var instada gordum biriki yerde, ama yaygın isim deyil. Ve dalga gecenler illaki olacak gerçekden siz olsanız nasıl cevap verirsiniz? Bazılarımızada fikir olsun gerçekden laf altında kalmak insanın canını sıkıyor , isimle dalga geçen birine nasıl cevap verilir diyelim

3 Cevaplar

0 oy
(9,076 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Birisi yorum yapmıştı o posta da. IQsu ayak numarasından küçük heralde diye. Dalga geçen olursa sen de öyle de sjsjjs bir düşünsün ne demek istediğini sjsjj
(1,720 puan) tarafından
Ahahahah evet ya gördüm kaç tanede oy aldı şuanlık aklımda tek cevap o :D . Hiç laf altırnda kalmayan biri galiba huzel laf o
-Reklam-
0 oy
(23,338 puan) tarafından
Fikrini kendine sakla fikrini önemseyedim ismi koyarken sana danışırdım derdim
0 oy
(4,919 puan) tarafından

Ay kız masal ismi bizim köyde koyan çok yani neden yaygın olmasın hatta iddia edip birbirlerine sen koyacaktin ben koyacaktim diye bile var yani :Ddalga geçilen isim neydi  acaba 

(4,919 puan) tarafından
Ay tamam okumuştum neyse bakalım ya sen koy masal ismi güzel zarif değişiklik olsun bosverrr
(1,720 puan) tarafından
İşte öğle insanlar banada denk gele bilir
(4,919 puan) tarafından
Niye ki kız
(1,720 puan) tarafından
Günümüz insanlar herseye bi kulp bulurlar ama ne kadar onemsemesekde bir yerde artık canimiza tal ediyo bu postuda o yüzden açtımki böyle insanlara nasıl cevap verile bilir de hadlerini bilsinler. Gerçekten zamanla biçoğumuzun ismimizle bile ergenlikde cok daıga gectiler
(1,720 puan) tarafından
Hele şimdi bizim biricik ozelimiz olan bebeklerimzie bunu yapanların payi verilmeli umursamamaklada nereye kadar yani

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 595 göst.
26 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 658 göst.
17 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde Yargıç. (2,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
21 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nunum1996.1996 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Neslis (856 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,831 soru

24,064,716 cevap

330,298 kullanıcı

...