0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından

1.5 yaşında ki kızımın kabızlık için gittiğimiz hastanede çekilen röntgen filmi. Anladığım kadarıyla karnı çok dolu karnının beyaz olmasının sebebi bu ama anlamadığım boğazından itibaren o beyaz düğme gibi şeyler nedir? Anlayan önceden başına gelen görmüş olan var mı? 

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızınıza herhangi birşey giydirildi mi daha çok aksesuar gibi görünüyor da bende merak ettim 
(15 puan) tarafından
Hayır bir şey giydirmiyorlar girdirmeleri mi gerekti neden böyle çıkmış acaba
tarafından
Hayır ben hani olabilir mi acaba dedim de kıyafetinin düğmeleri gibi duruyor
-Reklam-
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Sanki düğme boncuk gibi bişi. Üstünde kıyafet ne vardı. Pullu filan bişi mi
(15 puan) tarafından
Düğmeli kazağı felan vardı da öyle olsa düzenli bir şekilde görünürdü bu görüntü çok farkli umarm kötü bir şey değildir dediğiniz gibi bir şeydir
(9,076 puan) tarafından
Vücudun dış kısmında da var baksana omuz üstünde. Vücudunda olan bişi değil de sanki kolyenin ipi kopmuş dağılmış gibi.
(15 puan) tarafından
Evet benim de dikkatimi çekti ama yine de korkuyor insan ama şuan önceki röntgenlerine de baktm bazılarında yine var bu işaretler sanırım giydiği kıyafetlerin düğmeleri mi boyle görünmeye sebebiyet veriyor napıyor röntgenlerine bakınca hepsinde yok ama 10 röntgen varsa 5 inde var yani farklı yerlerde ve 2-3 tane 4-5 tane değişiyor yani kötü bir şey olsa bu doktor o zaman söylerdi değil mi bunu onlara doktor bakmıştı yani bu sonuncuya bakmadı ama
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Canm bunlar çocuğun üstüne giydigin kıyafetteki düğmeler aşağıya yazmissin neden ***** çıkmışlar diye bi ara benm de ustumde igne kalmıştı normalde sağ kolum tarafındayken ortada görünmüştü doktor metal plastik vs olduğun da röntgen de kayar oynar demişti yani için rahat etsin sknti yok
0 oy
(1,237 puan) tarafından
Röntgen çekilirken karnını açmışlar sanırım bu zıbınların altın da olan çıt çıtlara benziyor 
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Düğme ve çit çıt canım korkulacak bir şey değil 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,822 soru

24,035,738 cevap

328,916 kullanıcı

...