0 oy
1,593 göst.
Diğer kategorisinde (1,828 puan) tarafından
Oğlum 45 günlük eltim bu gün geldi görmeye ismini poyraz ege koyduk iki de bir gülüp ege nedir Akdeniz Karadeniz ege denizi gibi oda ne dedi. 

şimdiden ismi ile dalga geçiliyor moralim bozuldu ya 

44 Cevaplar

0 oy
(2,564 puan) tarafından
Egenin annesi olarak eltin halt yemiş hiç takma ağzının payını ver çok güzel bir isim ben çok seviyorum 
-Reklam-
0 oy
(1,720 puan) tarafından
Payını vermen gerikirdi bkk gibi kalmalıydı , kıskanc. Onun cocugunun ismi ne sende onla dalga gec tabi varsa, ne alaka ya akdeniz ege denizmiş, gerçekden kendimi senin yerine koyuyordum çok sinir bozucu bi durum gerçekten nasıl ağzının payi verilir böyle birinin  boyle laflarına şimdi bende türk isimlerinden koyacamda kızıma bilyorum ki dalga geçen olacak laf altında kalma ama hemde 2 3 kere yaptı diyosun gülerek  
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Ne cahil bir karı. İsim çok güzel bence. Sırf elti gıcıklığı oluyor ya onun için böyle m.al ma.l konuşmuştur 
0 oy
(745 puan) tarafından
Eltimin beyin hücreleri ölümü merak ettim gayet güzel isim ne bekliyor Mahmut Hüsamettin Ali cabbar felanmı şöyle insanlar bana denk gelmiyorki
(1,720 puan) tarafından
Gelse nasıl cevap verirsiniz merak ediyorum :)
(745 puan) tarafından
İşte gelmiyor biri gelip benim çocuğumun ismiyle dalga geçecek gülecek kısır kısır hiç denk gelmedi
Ben iyi cevap veririm bu arada merak etmeyin o yüzden fazla...
(1,720 puan) tarafından
Gerçekten insan laf altında kalınca kendini ezik his ediyor biri bana denk gelirse ne cevap veririm diye düşünmeye basladim o yuzden sordum sizede
(745 puan) tarafından
O an o sinirle aklına gelir merak etme ama diline gelirmi bilmiyorum
0 oy
(23,176 puan) tarafından
Sen beğenmek zorunda değilsin zaten hayatında kaç kere görecek ki oğlum seni fikrin önemli olsun derdim 
(1,720 puan) tarafından
+++++++++++++++++
0 oy
(5,469 puan) tarafından
Ege ismi bence çok güzel ♥️ kendi ismi ne ki de dalga geciyo çok saçma gerçekten 
0 oy
(3,408 puan) tarafından
Sende onun çocuğuyla ilgili bişi de bakım napıyor dişlerini cikairr moral.bozacagina cvp ver ,,, bn oglmu salliyarak uyutuyorm mecbur uyumuyor kaynnamda eltime diyor Seher i carsava koyup salalyalm baklm beyni çalkalanıyor mu bnde dedm eltime uyumayan çocuğun olursa nasıl da sallarsin eltim dedi emin ol ki asla sallamam , bı çocuğun olsun bı tuvalet eğitmek için bile yalvarirain az uyusun da naisl uyusun diye 
0 oy
tarafından
Ege ismi çok güzel çok beğeniyorum ben. Ağzının payını ver geç üzülme takma bu beyinsizleri. Valla bunları emar'a soksan doktor beyin arar kafa içinde yok çünkü salaklar. Mükemmel bir isim ege çok kibar
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Kiskancligindandir kuşum bosverrr gayet de guzel ismi oglunun rabbim uzun ömür versin poyraz gibi estirsin eltini :D
0 oy
(46 puan) tarafından
O dalga deyil kıskanıyor çekemiyor kendi kusurunu sende arıyor bosver ne derse desin oyle insanlar cekemediginden yapiyor emin ol 
0 oy
(4,006 puan) tarafından
Eltine deki kıskandığını bu kadar belli etme bari çok güzel isim
0 oy
(925 puan) tarafından
Eltinin adı ne canım, acilen sayfa olarak onun ismiyle de dalga geçmemiz ve biseyler yapmamız lazım. O öyle dediğinde seninki de bu işte diyebilesin 
0 oy
(1,756 puan) tarafından
Sanane desene izin verme böyle demesine slk mıdır nedir ya 
0 oy
tarafından
Bir dahakine kuzey Adriyatik, kızıl, iyon denizi koyacam de. Sen de dalgaya vur ki daha da üstüne gtmesin. Üzüldüğünü bildiği için yapıyor. Hiç mi duymamış ege adını. O da kendi cah.illigi olsun
0 oy
tarafından
Poyraz ismi çok güzel o ne anlasn ya ciddi bunları takma haddini bildir sen geride mi kaldın de 
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Benim oğlumda 58 günlük bizde Poyraz koyduk herkes o ne rüzgar Poyraz nasıl isim diyor ben hic takılmıyorum beğendik koyduk ne var yani dalga geçecek bosver takilma sende 
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Yani bayagi bir soguk espri yapmis ama elti bile olsa sinirini bilmesi lazim. Benimde eltim var aramizda hic boyle bir konu gecmez
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Yazdım yazdım sildim. Hakaret etmemek için. Birdaha derse herkes kendi işine baksın vazife olmayan şeylere burnunu sokmasin kit zekasıyla yorum yapmaya çalışmasın kimse de otursun kalsın. Hadsiz şeyyy
0 oy
(264 puan) tarafından
Ben o eltinizin aklina edeyim sanane be kadin. Cok guzel ismi var oglunuzun adi kadar guzel bir omru olsun saglikla buyusun insallah
0 oy
tarafından
Eltinin kafada problem var. En yakın beyin cerrahına gidip baktırması lazım. Bir damarlar kopuk olabilir. Ya da çekemiyor olabilir. Poyraz ege ile ilk kez dalga geçen gördüm. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 184 göst.
20 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 748 göst.
20 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu
+6 oy
8 cevap 672 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 246 göst.