0 oy
333 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,722 puan) tarafından

Of off komik eşim. Artık ısırmıyor oğlumuz ağzını açık yüzüme deydiriyor diyo öpemk istyo heralde diyo öpüyo beni diyo ben deseydim benle alay ederdi :kissing:ama kendine gelince bebek ilk eşimi öpmüşmüş . Sizce bu öpücükmü bebekler ağızzlarınl açıp artık ısırmayinca bu öpmek anlsmınamı geliyo

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet canım öpmüş benim bebeğimde böyle annesinin şekeri öyle öpüyor 
(1,722 puan) tarafından
Hadi yaa ama 15 aylik oluncaya kadar öpemiyomus diye okudum ben. E o zaman öpdüyü kişi ilk babası deyilde benim karnım olmus desene :D eşime diyorumki sana bebek karnımı ısırmıyo agizni açıp deydirince öpüyo deseydim beni alay konusu yapardı ama kendine gelince hava hoş
(1,722 puan) tarafından
Karnim derken hamileyim o zaman kardesini öpmüştür ))
-Reklam-
0 oy
(5,469 puan) tarafından
10bucuk aylık diyorsun kız openilir artık ya benim kız 19 aylıkken tirsmaya bile başlamıştı herşeyi erken oldu bebem su çiçeği bile geçirdi o ayda 
(1,722 puan) tarafından
Oyy su çiçeyi bebeklerde buara yaginlasıyo ya umarım bize denk gelmez bu zamanlar minikler dayanamiyo
(5,469 puan) tarafından
Bı yandan kasimayo bilmedigi için iyi oluyo canım gecirdigimiz için aşısını vurmamislardi bize
0 oy
(23,068 puan) tarafından
Evet uzun bı süre de öyle öpecek. Gerçek öpücüğü brceremiyolar
(1,722 puan) tarafından
Yaaa bende istedim bi alay edeyim eşimle )) sonrada kirilmaısn diye bisey demedim herkes evet oyle öpmeye basliyo demiş yorumlardada. Çünkü bebeyim daha once bana oyle yaptığında eşime soylemistim gülmüstü alay etmisdi benle ama şimdi ayni şeyi kendine yapinca beni öpüyo diyomgıcık oldum acikcası :D
(23,068 puan) tarafından
Komiksiniz ☺️ bizimki 5 aylık o bile ağzını kocaman aciyo yanagimiza yaklastiriyo opuyo bıdığım❤️
(1,722 puan) tarafından
5aylik be eyin dişi olmadığı için ısıramıyo belkide var ama pek ısıramaz bizimkinin 8 dişi var önceler ağzını oyle açıcnca ısırırdı şimdi ısırmayinca öpüyor diye algilayinca ben birkaç hafta once opuyo deidyimde beni kiskandi gibiydi eşim, ilk anne dediyinde onuda kabul etmiyordu :D  işte o yüzden sanki hep bebek ilk guzle seyleri buna yapmış gibi birde ballandıra ballandıra komusuyorki
(23,068 puan) tarafından
Aynı benim eşim çocuğun anne dediğini duymazdan gelirdi hep ahdhdhshdhd
0 oy
(1,980 puan) tarafından

Bizimkide öyle öperdi canım eğer öp diye yanağınızı uzatınca  yapıyorsa yada siz onu öptükden sonra size yapıyorsa oda sizin bebeginizin öpücügü 8-)

0 oy
(7,448 puan) tarafından
Benimki de öpücük atıyor :)
0 oy
(325 puan) tarafından
Benim kızımda 10 aylık ve beni öpüyor yani öpmeye çalışıyor desem daha doğru olur :D
0 oy
(639 puan) tarafından
Öpmek değilde daha çok yalamak gibi :) bizim gibi öpmeselerde kendilerince tarzları var minnoslarn. İlk annemi opmustu  benim Bi hafta gormemisti . Görünce sarılıp opmustu şok olmuştuk nerden sarılıp öpmeyi öğrendi diye :)
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Benimki de 10 aylık o da yapıyor ama öpücük olduğunu sanmıyorum dişleri kasiniyor dışını rahatlatmaya çalışıyor geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 132 göst.
11 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
0 oy
3 cevap 103 göst.
23 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 259 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu