0 oy
541 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (791 puan) tarafından
Bizim.bi tane sarı yelloz hemsiremiz var artık 3 yaşında ve izlem için arası çok uzun zaman olduğu için ben unutuyorum bizimkide aramıyor bazen tartışıyoruz hemşire ile değiştirme işlemini şimdi.yaptim ama bu konuda arayan hemşireler varmı merak ediyorum çevremdeki bütün hemşireler arıyormua

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aşı reddi olduğumuz için 2 ayda bi arar 
-Reklam-
0 oy
(4,120 puan) tarafından
Bizim aşı için aramaya aciz diğer hemşiremiz vardı tayini çıktı başka geldi o da utanmasa aşıyı bana yaptıracak
0 oy
(1,980 puan) tarafından

image

arar bazen mesaj atar ama 2 yaşından sonra sadece 4 yaş aşısı var demişti en son şuan 27 aylık sadece üç yaşında göz kontrolüne götürun dedi ,onun dışında 2 sene boyunca birşey yok demişti ,yani  4 yaşına kadar birşey yok demişti , bundan sonra aramaz büyük ihtimal .

0 oy
tarafından
Arıyor canım. Aslında aramaları gerekiyor devlet belli aralıklarla ölçüm istiyor çünkü. 

Benim hemşire aramazsa doktorumu arıyorum. Bu konuda çok şanslıyım aile hekimim, liseden sınıf arkadaşım:) 
0 oy
tarafından
Kızım için arıyorlar aşı zamanı geldi filan diye. Benim de aşılarım vardı unuttum şimdi yazınca aklıma geldi benim için aramıyorlar :) :) :) :) 
0 oy
tarafından
2 yaşından sonra zaten 2 buçuk sonra 3 sonra 3bucuk sonra 4 ve bundan sonrası yılda bir izlem olur bazıları arar çağırır bazıları senin kendi kendine gitmeni bekler biz sağlık ocağına hiç gitmiyoruz çocuk doktoruna gidiyoruz doktorda ne yapılırsa arar söylerim o da dosyaya işler biter bu şekilde anlaşıyoruz 
0 oy
(338 puan) tarafından
Hemşire arar Bizim sürekli hata çoğu zaman üst üste arar açmam ertesi gün yine arar ben gidene kadar arar
0 oy
(5,313 puan) tarafından
Bir yıldır gitmedim hic hastaneden çıkıp sağlık ocağına fırsatım olmuyor :) 
0 oy
tarafından
Evet bir tane vardı ne aradı ne sordu ne aşılarını yaptı 

Bende unuttum bebeğinkini hep ben takip ettim 

Hemen değişim yaptım şimdiki hemsiren aşırı iyi ya çok şükür hemen arıyor  hanfendi gelin asinizi yaoalim bebesi dinleyelim diye 
0 oy
tarafından
Arıyo yada wp den yaziyo hatta benimki cok iyi öz ablam olsa o kadar iyi davranmaz yardimci olmaz cok cana yakin severim kendisini bbisey olsa msj atar sorarim oda cevap verir 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 319 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ruya123 (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Fatma salihaNur (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
19 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BoncukGozlum (30,637 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,088 soru

24,164,267 cevap

335,519 kullanıcı

...