Kızlar 15 aylık bebeğimi desteksiz uyutmak istiyorum ama bunun için olmaması gereken hersey var
-> emerek uykuya dalıyor
-> gece yarısı babasıyla aramızda uyumak için ağlıyor ve üçümüz aynı yatakta sabahlıyoruz (aksi taktirde asla uyumuyor geri)
-> gece 3-4 defa uyanıp emmek istiyor, emip geri uyuyor.
Gördüğünüz gibi full destekle uyuyor. Kendi kendine uyuyup, sabaha kaşar hiç uyanmaması için ne yapmalıyım?
Tavsiyeleriniz benim için önemli çünkü çok yoruldum ve ilk çocuğum tecrübem yok. Üstelik uyku eğitimini araştırdım fiyatlar çok yüksek
Aynısını yazmışsınız bizde de böyle. Sadece 15 değil 20 aylık. Beşiğine yatırınca uyanıyor tekrar tekrar. Yanımda daha rahat diye öyle alıştım bende çünkü uykumdan ayılamıyorum nasıl ne ara aldım haberim olmuyor.. Aslında yanında alıştırmak hiç iyi değil her ne kadar sevsekte sonradan abartıyorlar, sürekli emmek istiyor.. Ebe Tülin var o aynı olayı yazmış. Oturarak emzirin ve yatağına yatırın diye ama başaramadım henüz. Yeterki uzun uyusun diye yanımızda
20 aylık olduk hala hepsini yaşıyorum ya ben bir yerde hata yapıyorum yada gerçekten bazı bebekler uslu yada bazı anneler becerikli üçünden biri ben birinci şıkka daha yakın hissediyorum
1,488,517 soru
24,331,627 cevap
345,683 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın