kızlar ilk önce şunu belirteyim yılbaşına karşı olanlar sakince postumu geçebilirler
bu yılbaşı planlarınız neler geçen sene ağacımıza süsler almıştım tekrar almaya gerek varmı biraz boş gibi sanki ağacımız bide o akşam için aranızda elbise vs.giyen varmı çocuklarınıza noel kostümü giydiren varmı aranızda
Kur'an okuyup namaz kılıp ömürden bir seneyide sağlıkla bitirip bugüne geldiğimiz için sukredecez napacaz başka kâfirlerin adetlerini yerine getiremiycem maalesef.
Bu yorumum tek senin için değil. Sana özel değil yani. Bişey merak ediyorum yapanlar için elinize ne geçiyor bunca Müslüman öldü çocuklar katledildi hayatımıza devam ediyoruz ama 2023 ün bitişini 2024 de hala savaş olacağını bile bile bu yıllarrı kutlamak sizce de saçma değilmi? Her yıl için küfrediyoruz, her yılın başınıda kutluyoruz ama neden güzel Bi cevap istiyorum.
Bir dakika sonrasının bile planını yapmaya korkar olduk bir depremle tüm hayatımız alt üst olana kadar
Hele bir o güne varalım da Allah büyük
Kesinlikle sakince gecemeyecekler vaziyet alın buralar karışacak
Pijama terlik televizyon Kocam çocuğum huzurum farklı birşey yok
Böyle günlere hazırlanmayı seviyorum güzel yemekler yapıp sofrayı donatırım giyinirim süslenirim kızımı da giydiririm yemek çay çorba film belki hep birlikte bir oyun oynarız kızımda da güzel hatırası kalır inşallah
1,486,319 soru
24,299,626 cevap
343,980 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın