0 oy
364 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (983 puan) tarafından
Dün öğrendim beynime giden damarlar tıkalıymış. Kan akımı çok yavaşmış. Kan sulandırıcı verdi. Tehlikeli bir şey midir ya.? Doktordan duyunca o üzüntüyle bir şey soramadım. Zaten her şeyi kafaya takmaktan bıktım. Kafamda kist de vardı.. Her şeyi tak tak olmuyor yani 

4 Cevaplar

0 oy
(2,366 puan) tarafından
Kullanmazsan tehlikeli. Babaannemde yıllardır var o kan sulandırıcı çok önemli asla ihmal etme. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah 
(983 puan) tarafından
Amin canım sağ olasın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herşeyi taka taka beynini yemişsin hayatım . Yumurtalıklarımda kötü huylu tümör var'mış' bekarlıkta doktor demişti ama önemsemedim   . Tedavisiz hamile kalamazsın dediler ilk geceden hamile kaldım yani bu hayatı çokta kafaya takmamak gerek dünya yansa 1. Gün ilk bir kaç saat üzülür sonra hayatıma devam ederim kaldığı yerden o kadar gamsız biriyim 
tarafından
Bense üzerinden yıllar geçse unutmam
tarafından
Bunu bundan 12 13 sene önce borç batağı içindeyken başardım 8 9 tane avukat ödemiştim o zamanlar ve heeerr gün avukat avukat avukat çok kafama takıyordum sonra dedim ki ulan ya ne yapacaklar canımı mı alacaklar düşüncesi ile başlamıştı bu şekilde devam etti. Dünya malı dünyada sorunları dünyada kalıyor kalıcı olan ahiret değil mi niye canımı sıkıp kendimi üzüp yaşlandırayım ki . Eşimle 12 yıldır birlikteyiz ve inan doğru dürüst tartışma bile tartışmayız, kavgayı söylemiyorum bile sinirlenir kendi kendine sakinleşir hayatta kavga etmem :D
(2,297 puan) tarafından
Cidden seni gönülden tebrik ediyorum. Şu an bu özelliğin varya çok değerli ve özel. Peki bunu sürekli düşüne düşüne mi kalıcı hale getirdin. Mesela sorun yaşadın. Amaaan boşver boşver deyip üzeirne o konu ile ilgili hiç konuşmayarak mı kalıcı hale getirdin?
tarafından
Olacağı varsa olur kafasına girdim hâlâ daha öyle o şekilde devam ediyor şuan ekstra gayret göstermiyorum kendiliğinden oluyor üzülme bile üzülmem iyi mi oldu kötü mü bilemedim dedem öldü ona bile ağlamadım iyice duygusuzlaştım :D
(2,297 puan) tarafından
Darısı ben ve benim gibi takanlara olsun inaşallah cnm:)
0 oy
(23,082 puan) tarafından
Ya şu doktorlari anlamıyorum gerçekten. Bı hastaya kötü bir haber verdiklerinde ne olur.ne olmaz diye söylemeleri lazım. Biz dönüp kaliyoruz hakikaten. Aynı şeyi ben kızıma hamileyken kızımın beyninde kistler varmış. Onu söylediği zaman yaşadım. Kitlendim kaldım. Beynim dondu. Aklıma soru sormak gelmedi. Bilmeleri lazım ve açıklama yapmaları lazim. İnşallah geciverir rahatsızlığın. Allah'ım şifa versin inşallah tez zamanda 
(983 puan) tarafından
Aynen öyle. Doktor damarlar tıkalı falan deyince ödüm koptu. Bi kaç yerden duymuştum hemen aklıma onlar geldi. Felç riski beyin ölümü riski var. Dışarda da kızım ağlıyordu hep aklım dağıldı
(23,082 puan) tarafından
İnşallah düzelir dostum Allah'ım şifa versin
0 oy
(4,575 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ne şikayetiniz vardı merak ettim 
(983 puan) tarafından
Normalde 1 seneden beri mide bulantısı kusma baş dönmesi halsizlik bayılma hissi el ayakta uğuşma titreme falan vardı. Dahiliyeye gittim mrçekili kist çıktı ama o sadece ağrı yapıyordı. Zaman geçtikçe baş dönmem çok arttı. Başım döndükçe midem de bulanıyordu. Aynı gondala binmiş gibi oluyordum. Dedim Bi nörolojiye gideyim belki beyinle sinir sistemiyle ilgilidir diye. Sonuç bu çıktı
(4,575 puan) tarafından
Anladım canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 535 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
0 oy
11 cevap 528 göst.
25 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy