0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (438 puan) tarafından
Cok tükendim 2buuckda emzirmiştim şimyine kalktı ne gecem var ne gündüzm uyku nedir bilmiyırum saat bası kalkıyıurx tavsiyeleri nz varm ı

6 Cevaplar

0 oy
(4,309 puan) tarafından
Keşke olsa da versem 13 aylık her gece her gece illallah ettim artık nefret ediyorum neredeyse emzirmekten sabaha kadar uyumuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 aylıkken gece beslenmesini kestim, biraz uğraştırıcı oldu. Gece 12de karnını doyurdum sabah 8e kadar yedirmedim uyandikca sallayarak uyuttum bu şekilde gece beslenmesini kestim yaklaşık 2 3 haftadır da sallanarak uyumayı kestim o kadar rahat büyütüyorum ki şuan bebeğimi 

Şuan 4 aylık 
(438 puan) tarafından
Sallaamafalan fayda etmiyo bizde cnm
tarafından
Bendede fayda etmemişti saatlerce salladım her gün uykusiz kalmaktansa 1 hafta uykusuz kalmayı tercih ederim
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Ağrısı vardır gazı vardır canım. 
0 oy
(2,705 puan) tarafından

Ah canım sanki bunlar için biraz erken bu duruma alışmaya bak tadını çıkar 25 aylıktan bildiriyorum yarım saatte bir kalkar :)

Hakkını yemiyim iki gündür kalkıyor ama maalesef meme bırakma ikinci gün:(

0 oy
(1,283 puan) tarafından
Ayniyiz. 5.5 aylik ve aksam 10.30 da yatırdım 11.50 ye kadar defalarca uyanip uyudu. Sonra gülücükler kahkahalar kendi kendine mirildanip çığlık atmalar. Aldim salona götürdüm babasi erken kalkacak diye. 2 ye kadar durdu. 2-3 haftadir 2 de uyuyor 12 ye kadar. Gecen 7.30 da uyandirdim gece erken yatsin diye. Yine ayni 2 de uyudu. Artik saldim yemin ederim gına geldi uyusun diye beklemekten. Otur kizim sabaha kadar otur diyorum. Ergenlige girmiş gibi akşam yatmaz sabah kalkmaz.
(438 puan) tarafından
Bir arkadasım uykuegitimi aldı ve cok memnun artık bende düşünüyorum
(1,283 puan) tarafından
Ben de istiyorum ama tabiki de eşim ne gerek var cocuk bu uyumayacak tabi tek basina uyuyan cocuk mu olur diyerek karsi cikiyor
0 oy
(639 puan) tarafından
Kelin ilacı olsa :( gece 12 de kalktı. 12.25 de Bi daha kalktı. Ondan sonra sayamadığım kadar uyandi . Aptala döndüm iyice uyuyamadan Bi daha kalkıyoruz.  Bazen emiyor bazen sadece ağlıyor bazen sallanma istiyor bazen kucakta gezerek uyuma :( çok büyük de değiliz 8 buçuk ayligiz :(
(438 puan) tarafından
Napıcsz böle ya gece uykusu nedir bilmiyorm toplasan 3 saat yok
(639 puan) tarafından
Buyumelerini  beklicez napalm.  Bazen 1saat uyuyor o arada ne uyursam artık.  Bide uyumakta zorluk çekiyorum ben lohusa zamanımda kafamı koyunca küt giderdim. Şimdi koyun sayıyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 261 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Eminebbk (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 348 göst.
24 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Alya lina (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 366 göst.
0 oy
8 cevap 238 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu