Kizlaf eşimin anneannesi vefat etti ve bir evi vardı eşimin annesinin ve dayısının üstüne evi eşimin annesi almak istedi dayımız da kabul etti parası verildi aldı evi kayınvalidem ama şöyle Bo şey eşimler 3 kardeş eşim var eşimin kız kardeşi var bir de esimim abisi var o da eşiyle boşandığı için kayınvalidem ile beraber yasiyo kayınvalidemin de oturduğu ev kendi evi şimdi evi almak için para eksik kaldı tüm kardeşler 30 bin TL para verdi kayınvalideme şimdi eve de eşimin kız kardeşi geçti şuan içini falan yaptırıyo bilmiyorim bana bu durum da tek zararlı biz misiz gibi geliyo eşimin abisi de sonuçta ev sahibi sayılır görümcem zaten eve geçti biz kiradayiz ama o 30 bini vermek için eşim altın bozdurdu başka da hiç altın kalmadı bizim zaten eşim de kardeşimin geçmesi daha mantıklı ben annemle altlı üstlü oturmam diyor bu arada kayınvalidem dört dörtlük insan eşim de çok sever ama eşim birlik oturmaya karşı bende görümcem ya eve iyice sahip değil çıkarsa diyorum içine masraf yapiyo Bi çok yarın Bo gün bisi olsa ben eve masraf yaptım ev benim hakkım diyecek direkt bir de dün kiradan açıldı mevzu bizim ev sahibi çok zam yapicakmis bu sefer 5 bin TL birden dedim görümcem de Allah kiracıların yardımcısı olsun dedi yanlış mı düşünüyorum ya