0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından

Kızlar herkese hayrlı akşamlar öncelikle.Ben size kısaca anlatayım,28 yaşındayım 17 yaşında evlendim hep erken evlenip erken anne olmayı isterdim.Erken evlendim sevdiğim kişi ile ama anne olamadım henüz nasip olmadı daha.Bie tüp bebek geçmişim var birde aşılama da tabiki ama olmadı işte.Cok şükür benim yumurtalarda felan sıkıntı yok aydan aya nerdeyse günü gününe olurum.Esimin spermlerinde hareket ve sayı olarak sıkıntı var.Malum tüp Bebek fiyatları artık istesem dahi yapacak gücümüz yok.Simdi kızlar erkek için iyi gelen doğal yolla desteklicek biseyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim aslında çoğunu biliyorum ama bayağı ara vermiştik herşeye.Doktorlar değerler sığır değil azda olsa şansınız var diyorlar hep.Duaniza da talibim bu arada :)

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım bununla ilgili bir şey okudum sanki bakıyım bulursam yazarım 
(96 puan) tarafından
Benim prolaktinde bir süre bayağı sıkıntı vardi ama şuan iyi çok şükür
tarafından
Ama arada kontrol ettir ns olcağo belli olmuyor  o zmanda ilerde ANORMALLI çocuk falan olur ben baktırmsdım zamanında şimdş bana bebeğin doğumdan sonra ölebilirmiş dedi
(96 puan) tarafından
Yaa doktor mu dedi sana öyle
tarafından
Evet kromozom anormallik veya ölümcül sendrom olabilirmiş amniyosentez sonucumda çıktı bu teste tanı testi %100 doğru çıkıyormuş
(96 puan) tarafından
Rabb'im sağlıklik bir şekilde bebeğini sana bağışlasın inşallah canm üzülme Allah ne derse o olur güzel olacak inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Keçiboynuzu kürü çok etkili diyolar sayı ve hız için birde e vitamini.
(96 puan) tarafından
Evet doğru söylüyorsunuz çünkü daha önce bir süre kullandık keçi boynuzu kürünü gerçekten faydası vardı ama sonra araya biseyelr girdi ve devam edemedik tekrardan başlıcam
(1,231 puan) tarafından
E vitamini de çok önemli canım mutlaka onuda kullanın
(96 puan) tarafından
Tamamdır onuda not ettim teşekkür ederim canm

İlgili sorular

+12 oy
18 cevap 1,198 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde admin (185,700 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 206 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler