0 oy
500 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (126 puan) tarafından
3 yaşında oğlum var doğum yapacağım inşaallah yakın zamanda. Bana şunu aklından çıkarma diyebileceğiniz şeyler var mı? 2 çocukla nasıl dengeyi kurdunuz. Uykular olsun veya yenidoğan bebeğe şunu al rahatlarsın falan diyebileceğiniz bir şey. Her şey olabilir 

11 Cevaplar

+2 oy
(5,140 puan) tarafından

İkisini yalnız bırakmaaa daha da bişey demem :D

(126 puan) tarafından
Sesli guldum:)))
(5,140 puan) tarafından
:)) bunun dışında birine ne alıyorsan mutlaka diğerine de al aklına ne gelirse çünkü  kıskanıyor büyük :)
(126 puan) tarafından
Tamam inşallah:)
-Reklam-
0 oy
(13,439 puan) tarafından
Herseyi yasayarak ogreneceksin :) her cocugun karakteri farkli umarim buyuk olan uyum saglar. Ben asiri zorlaniyorum
(126 puan) tarafından
İnşaallah. Sanada kolay gelsin
(13,439 puan) tarafından
Saol canim sanada Allah yardim etsin
0 oy
(212 puan) tarafından
sakın sters yapma  çok zor ama üstesinden gelirsin bebeğe çok sevgi gösterme büyüğü kıskanır daha zorlanırsn sürekli kardeşini anlatmaya çalış yan yana bırakma  emzirirken arkanı dön çok gıcık kapar benimki öyle oldu senin inşallah olmaz
(126 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
(3,560 puan) tarafından
Aynı şartlardayız. Öncelikle şunu kabullenin: kesinlikle bir çocuklu bir evden çok çok çok daha zor. 

Kolay olanı 2. Çocuk. Çünkü ilkinden tecrübeniz var. Emzirip, gaz alıp uyutacaksınız. Yenidoğan olduğu için bol bol uyuyacak. Sorunun büyüğü büyük çocuk. 

Bi kitapta okumuştum kadın için kuma neyse kardeşi gelen çocuk aynı şeyi hisseder. Çok sabırlı olmalıyız. 

Hastaneye doğuma gideceğinizde çocuğunuzın çok sevdiği bir oyuncak alın. Bunu kardeşin sana getirdi dersiniz. Kabullenme kolaylaşır. 
(126 puan) tarafından
Teşekkürler bilgilendirdigin için:)
(3,560 puan) tarafından
Rica ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
0 oy
(14,481 puan) tarafından
Bir bucuk yaşında kızım var son haftalardayım bende. Allah kolay doğum nasip etsin 
(126 puan) tarafından
Aminn
0 oy
(4,012 puan) tarafından
Benimde 3 ay sonra ikinci. Gelecek doğum korkmayı geçtim ilk nasıl tepki verecek diye korkuyommm vallla gece düzgün uyuması yok bnmkinin de ikisi nasıl olacak bilmiyorum 
(126 puan) tarafından
Allan kolaylık versin:)
(4,012 puan) tarafından
Amin cumlemizee
0 oy
(6,793 puan) tarafından
Diyeceğim tek şey ikinci olunca birnciye büyükmüş gözü ile bakma ona onu empoze etme oda çocuk insan gayriihtiyari bazen öyle davranıyor bunu demek istedim 
(126 puan) tarafından
Teşekkürler bilgilendirdigin için:)
0 oy
(22,989 puan) tarafından
Zamanla düzen oturuyor. 5 aylık kızım. 3 5 yaş oğlum var. 3 yaş araları. İlk zamanlar kiskanirdi. Zamanla o da alıştı. Kızımı her sevfigimde sen de abin gibi ne kadar tatlısın kızım. Aynı abone benziyosun şeklinde oğlumu da işin içine katardim. Oğlumu da övmüş olurdum. Yeni doğduğunda çoğu bebek çok uyur. O zamanlarda buyukle ilgilen oyun oyna. İlk buyukle ilgilenin hep. Bı de yalnız bırakma ilk zamanlar. Tuvalete gideceğim zaman kızımı yatak odasına kitler hemen çıkardım. O da çocuk daha bilmez bişey yapar Allah korusun. Bizim 2 aydır falan baya iyi şükür araları. Oğlum da sınırları büyük ölçüde öğrendi . Ama hala gözüm hep üstlerinde. Zamanla oturur düzeniniz inşallah. Sen rahat ol. Ve büyüğe hiç kızma yapma de dediğini inadına daha çok yapiyo çünkü. Hatta sen bakmadigin anda hemen onu yapmaya calisiyo. 

Şimdi birbirlerine bı guluyolar. Birlikte yerde yuvarlaniyolar falan. Çok hoşuma gidiyo çok şükür 
(126 puan) tarafından
Rabbim kolaylıkla büyütmemi nasip etsin:/
0 oy
(7,448 puan) tarafından

Gaz için kiraz çekirdeği kemeri ve patikleri al mutlaka ve bebeği kaçırma nasıl sevmesi gerektiği göster anlat ve ilgi sadece bebekte olmasın ki sorun yaşama ;) onun dışında bir adaptasyon sürecin olacak düzenini kurarsan sorun olmaz uyku saatleri özellikle onun dışında herşey çok güzel her geçen gün daha da eğlenceli daha da güzel oluyor :)

(126 puan) tarafından
Teşekkürler:)
(7,448 puan) tarafından
Rica ederim sağlıkla gelsin ❤️
0 oy
(7,274 puan) tarafından
Kim ne derse desin tutmicak çünkü çocuktan çocuktan göre davranış değişecek o yüzden yaşayarak öğreneceksin sen sadece ikisini yalnız bırakma 
(126 puan) tarafından
Oda doğru. Ama genel bilgiler almak istemiştim. Hiç yoktan iyidir:)
(7,274 puan) tarafından
Valla canım benim çocuğum mesela kardeşine her fırsatta zarar vermek istiyodu görümcemin oğlu yemekten kesildi çocuğa karaktere bağlı
0 oy
(1,917 puan) tarafından
Burda görev babaya düşüyor baba ilgyi çocuğa verck bnim oglumda öylysi babası ilgilenirdi  sende babasına syluycksn cnm sen bebek ile ilgilenrken oda oglunmyla ilglenck
(1,917 puan) tarafından
Hm anladm rbbim yardmcn olsn cnm
(7,274 puan) tarafından
Saol canım şimdi çok şükür biraz düzeldi ama bu sefer de eşya paylaşmıyolar :D gönülleri olursa beraber oynuyolar olmazsa evde kavga
(1,917 puan) tarafından
Ahaha  bzmkklerde aynı;))
(7,274 puan) tarafından
Demek ki bize özel değil :D
(1,917 puan) tarafından
Aynn kizce:)))

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 401 göst.
12 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birkoalaannesi (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 633 göst.
0 oy
14 cevap 516 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (452 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,896 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,885 soru

24,091,609 cevap

331,774 kullanıcı