0 oy
63 göst.
Diğer kategorisinde (1,430 puan) tarafından
Kızlar bir komşum benden 14 yaşındaki oğlunun ergen psikolojisi anlamak için kitap tavsiyesinde bulunur msn dedi? Kendisi muhafazakar bir anne eşi de vaaz hocası. Yani aklımda 1 kitap tek var Bengi Semerci ergen kitabı. Ben okul öncesi öğretmeniyim ne tavsiye edebilirim başka, sizin okduğunuz duyduğunuz kitaplar var mıdır acaba?

1 cevap

0 oy
(12,084 puan) tarafından

Bizim zamanımızda annemiz babamız ne derse oydu ergeniz diye farklı psikolojilere girilmiyordu anlamaya çalışılmadık hiç. Şimdiki nesil şanslı birazda bunun şımarıklıkları var üzerlerinde. Kitaba gelirsek bilgim yok vallahi post çıksın :)

(1,430 puan) tarafından
Canım Allah razı olsun. Vala kadına hayranım eşiyle beraber o kdr ğüzl evlat yetiştrmeşler ki maşallah bozulmasın diye çevreden şimdiden ergenliğiiçin yardım edelim dedi... Maşallah öyle bağnaz insanlar değil... Ben öğretmenim ama ailem baskıyla öfkeyle yoksullukla büyüttü bizi, varlık içinde yokluk, yetmedi üstüne baskısı dışarı çıkamamıb arkadaş cevre üniversiteye gidince öyle rahatladım... Ama yeni nesil dediğimiz kadın 47 yaşında vala. Ama bizden geçti inşallah bu nesil iyi olur
(12,084 puan) tarafından
Ay maşallah kültürlü ailenin hali belli oluyor. Bende bastırılmış bir çocuktum çok ezildim çok uslu bir çocuktum ama kimseye yaranamadım yine de hayat işte
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,903 soru

24,175,587 cevap

336,098 kullanıcı

...