0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (366 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar 2021'de Ben 12 Mart'ta acil sezaryen alındım maalesef normal doğum yapmak istiyorum ama yapamadım şimdi çok şükür 2 ya hamileyim 21 haftalık olduk ama ben hala bir hastane arayışındayım normal doğum yapmak istiyorum devlet de bildiğiniz bir yer var mı ya da özel de olabilir önerebileceğiniz bir hastane var mı sezeryan sonrası normal doğum için

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
İzmir'in neresi ki 
(366 puan) tarafından
İzmir'in merkezinde oturuyorum fark etmez neresi olursa
tarafından
Ayrancılar da bir hastahane vardı özel benimle çok ilgilendiler. Torbalıya bağlı bir hastahaneydi hamileydim kontrollerimi yaptım misafirlikteydik hangi hastahane bilmiyorum bide sada var menemen de oda ilgilendi benimle pervane oluyor doktorlar hemşireler
-Reklam-
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Sezeryan sonrası normal dogumu bilmiyorum ki yaparlar mı buca kadın doguma sor yada ege üniversitesine de gidebilirsin çok iyi doktorlar var sor bakalım inşallah istediğin gibii olur 
0 oy
tarafından
Eltimde sezaryenliydi 8 sene sonra tekrar hamile kaldı hiç bir doktor normal yapmadi oda tepecik doğum evinde yine sezaryen oldu
0 oy
tarafından
Çiğli bölge çok ilgili hastane personeli vs ikinci sezaryeni orada yaptım doktor olarak Ayşegül Gürcan ve behiye seda Hurşitoğlu aşırı tatliş sezaryen sonrası normal doğum yaparlar mı bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 214 göst.
+1 oy
5 cevap 259 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 548 göst.

Kategoriler

1,493,938 soru

24,407,839 cevap

350,676 kullanıcı