Merhaba
Bu haftanın yarışma konusu haftanın en aktif üyesini belirleme.
Yarışma bu gece 22.12.2019 00:00 da başlayacak haftaya pazar günü(29.12.2019) saat 23:59 da tamamlanacaktır. Bu süre arasında platformda eklediğiniz her yorum,cevap ve soru başına 1 puan kazanacaksınız ve bir hafta sonunda en fazla puanı toplayan üye birinci olacaktır. Sadece sohbet platformunda verdiğiniz cevap yada yorumlar puan kapsamındadır.(Gebe ve bebek kısmı dahil değildir.) Yarışmanın ödülü 50 TL değerinde bebek için ürün.
Yarışma ortasında ara ara sıralama sizlerle paylaşılacaktır. Yurt dışında olanlarda yarışmaya katılabilir. Her türlü ürünü adreslerine ulaştırmaya çalışırız.
Not: En yüksek puan alan üye birinci seçilmeden önce bir hafta boyunca sisteme eklemiş olduğu tüm soru,cevap ve yorumlar incelenip, anlamsız sadece puan kazanmak için yaptığı yorumlar varsa ödül hakkını kaybedip bir sonraki en yüksek üye kazanan olacaktır. Aynı şekilde kişiyi hedef alan postlar (üye_adi nerdesin görünmüyorsun, üye_adi nasılsın vb) özel mesaj yolu ile sorulması gereken içerikler post olarak sorulamaz. Bir üye saatte en fazla 3 adet soru sorabilir.
Hadi bakalim ihtiyaci olan kazansin
Yani şimdi ben bazen komik sorular eğlence soruları vs soruyorum ya hani. Anlamsız yani sonuçta bi eğitici bilgi olarak anlamı yok. Şimdi bunlar sayılmayacak mi ?
Ben sonuçta eğlenmek amaçlı sormak istiyorum mesela
Eskiden buralar dutluktu diyeceğimiz günler geliyo yani Admine hanım hamile soru cevap bölümünde de yarışmayı paylaşmış
Kızlar kemerleri bağlayın uçacak buralar
Güzel bir yarışmaymış. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim iyi olan kazansın.
1,491,369 soru
24,370,655 cevap
347,996 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın