0 oy
144 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (145 puan) tarafından
Airfry almak istiyorum kullanıp önerebileceginiz bi marka varmi

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Onvo marka aldım 1 ay olacak sanırım memnunum ☺
(163,423 puan) tarafından
onun ayferi vaarr guzelmi guzeell bastimi tusaaa sufleyi yaparmi yaapaaarr
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benimki bu canım aşırı iyi ben az kullanabildim daha ama beğeniyorum kendilerini image

tarafından
Bunun bide premiumu var
0 oy
tarafından
Ben Xiomi 6 lt olanını kullanıyorum memnunum ama eğer imkanım daha fazlasına yetseydi kesinlikle philips Xxl alırdım
0 oy
tarafından
Philips öneririm 
0 oy
(976 puan) tarafından
Bnde bakıyorum cnm ama çok kararsızım yorumları bekliyim bnde . Birde büyük ama uygun olsun istiyorum sonuç olarak onvo yu buldum . 8 lt 2,5 civarlarında 
tarafından
Bende onvo kullanıyorum canim 6 buçuk litre güzel yanı tavsiye ederim ☺
0 oy
(113 puan) tarafından
Büyük litrelklerde sorun oluyormuş biraz. Bende philips 4 ltrelik var. Çok memnunum tavuk mangal tadında oluyor resmen. Milföy börek kabarıyor çok güzel 
0 oy
(298 puan) tarafından
Ben Tefal 4 lt olanı aldım yeni aldım ve memnunum şimdilik 
0 oy
tarafından
Kumtel 5.5 litrelik ve Philips 7.2 litrelik kullanıyorum ikisinden de memnunum. Kumtel fiyat performans ürünü uygun idare eder fiyatına göre daha kötü olur diye düşündüm ama iyiydi. Philips çok iyi çok menunum hem et türleri hem hamur işi mantar patates vs birçok şeyde harika iş çıkarttı bu güne kadar. 
0 oy
(652 puan) tarafından
Xiaomi 3.5lt var memnunum ama keşke bir büyüğünü alsaydık. Onun harici çok memnunum markadan 
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Benimki Philips aşırı memnunum tek pişmanlığım büyük boy almamak oldu küçük benimki bazı şeyleri iki posta atmak gerekiyor veya sığmıyor imkanın varsa Xl olanını al canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 460 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde bir_melek_aannesii (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 183 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,004 soru

24,092,993 cevap

331,878 kullanıcı

...