0 oy
85 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (268 puan) tarafından
Kızlar oğlum 1 yaşında bu ara dişlerine zorluyor midesinde de sorun var biraz hasta bikac gündür zaten yemede içmeden azalması vardı ishali kusmasi simdi azaldı ama yinede hiçbirsey yemiyo sadece kraker ve mama içeyim dio en sevdiği yemeklere bile ağzını sürmüyor ne yapmam lazım yemesi için

2 Cevaplar

0 oy
(9,076 puan) tarafından
Yapabileceğin bişe yok. Emiyosa emzir bol bol. Sevdiği şeyleri yapıp denemeye devam. 
(268 puan) tarafından
Emmiyor 9 aylıkken kestim 6 bucuk aylık hamileyim yapıyorum 1 çatal bıçak kaşık alıyor geri agliyo zorlayinca hiç yemio
(9,076 puan) tarafından
Yemeyen çocuk çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun. Zorlamayla sadece kendini yorarsin
(268 puan) tarafından
Hemde nasıl ya belim kırılıyor peşinde hem yürütmeye çalışıyoruz hem istahsizlik hem dış kendim de ağırlaşıyorum git gide napicam bilmiom
(9,076 puan) tarafından
Benim de büyük oğlan dokuz aylıkken hamile kaldım. Çok zor oluyor gerçekten. Çok iyi anlıyorum seni. Ama sonra rahatlarsın birdenbire inşallah..bir buçuk yaşından sonra hem yeme hem uyku düzeni herşeyi oturuyo
(268 puan) tarafından
İnşallah ya o bi hukuk yasina gelmeden doguyo diğeri çişi yemesi içmesi yürümesi şimdiden koca bi kaos benj beklio
(9,076 puan) tarafından
Çok zor oluyo. Ama bir kere düzenini oturtursan sonra rahatlarsın. Korkma hiç stres yapma. Doğum yaptıktan sonra ilk bir hafta içinde filan düzenin oturuyo. Sonrası rahat oluyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım benim oğlumda aralık 7 de 1 yaş olacak şuan iştahtan kesildi ağzına lokma koymuyor desem yeridir mama içiyor sadece geceleri uyanıyor uyumuyor düzenimiz tamamen bozuldu dün 2 kere kustu içtiği mamayı 1 kere ishal oldu ama dişten ve atak döneminde dolayı böyle oluyormuş çok yoruluyorum ben de ama geçici diyorlar 
(268 puan) tarafından
Ya o bi şekilde üzmeyin ağlamasın diyorum bu sefer kendimi sıkıyorum o yemedikçe kendimi suçluyorsun sırf yesin diye gecenin bi yarısı sevdiği corbalari yaparım yok  ne zormuş disi de atağı da inatçılık da var kimsenin elinden bisey yemez illa bi inceler öyle kendi isterse
tarafından
Ben peşinde geziyorum yesin diye artık geceleri uykusuzluktan ben ağlıyorum artık ama geçecek diye kendimi teselli ediyorum
(268 puan) tarafından
Ins geçer ya yavrum doğdu doğalı çok perişan oldu iyi olsun istiyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
20 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde EbruMeva (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.
28 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,763 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 148 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.

Kategoriler

1,470,559 soru

24,087,366 cevap

331,576 kullanıcı

...