0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
Anneme uygun fiyatlı alacağız. Hoover kurutma makinası alan var mı. Memnun mu. İndirime denk gelen var mi

2 Cevaplar

0 oy
(7,448 puan) tarafından
Çok çok memnunum gözün kapalı alabilirsin 
(1,169 puan) tarafından
Ne kadara almıştın cnm
(7,448 puan) tarafından
Canım herşeyimi değiştirdim ben internetten aldım bir sene oluyor çamaşır kurutma bulaşık Makinesi hepsini değiştirdim o yüzden hatırlamıyorum ama şu an ne kadar bilmiyorum ama kesinlikle pişman olmazsın
(9,905 puan) tarafından
Canım bende bu konu hakkında post açacaktım ama arkadaş açmış hazır birkaç sorum olacak ben şuan altus kullanıyorum ama bireysel alacağım bu markaya baktım
Çamaşır makinesinin üzerine kurulumu yapılıyormu bazı markalar olmuyormuş çünkü ben konteynerdeyim alan malesef küçük
Su boşaltım haznesi içindemi yoksa ayrı hortummu var
Bide altus kıyafetleri çok hırpalıyor buda öylemi
(7,448 puan) tarafından
Yapılıyor canım üst üste..suyu istersen kapağa boşaltıyor istersen gidersen gidiyor sana bağlı.. kıyafetler yıpranmıyor ki ben çok yıkıyorum çekme vs olmadı hiç kuzum bir senedir kullanıyorum
(9,905 puan) tarafından
Ayyy çok teşekkür ederim ya bana arçelik servis aynı marka olmazsa kurum yapamazsınız vs dedi makinem arçelik onlara sordumda
Hakkını helal et
(7,448 puan) tarafından
Farklı markalar üzerinde de yapılıyor yapan var yani benim çamaşır makineside Hoover ancak farklı markalar üzerinde de yapılıyor bir aparatı var o aparat sayesinde yapılıyor kuzum
(7,448 puan) tarafından
Helal olsun ne demek aşk olsun ❤️
(7,448 puan) tarafından
Bak foto atıyorum böyle bir aparat yine alırken spr tabi sıkıntı yaşama kuzum
(7,448 puan) tarafından
Atamıyorum Google yaz kurutma makinesi aparatı diye
(9,905 puan) tarafından
Baktım canım trend yoldan alacağım zaten burda açılmadı henüz beyaz eşya mağazaları onuda ayrı olarak sipariş ederim çok çok teşekkür ederim sende güzel günlerde kullan ❤
(7,448 puan) tarafından
Satıcıya sor kuzum yinede sen yanlış bişey alma sonra mağdur olmanı istemem bazen beyaz eşya firmaları kuralları değiştiriyor , rica ederim bende çok çok teşekkür ederim canım ❤️
(9,905 puan) tarafından
Yazdım kuzum satıcıya yorumlarda da vardı samsung makinenin üzerine falan kurulmuş dediğin gibi aparatla ❤
(7,448 puan) tarafından
Tamam canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(3,337 puan) tarafından
Teyzem aldı. 4 ay olacak çok memnun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 119 göst.
0 oy
6 cevap 236 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Birhilall (1,845 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 150 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Melekk123 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 332 göst.
24 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zisan (1,183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,401 soru

24,124,228 cevap

333,643 kullanıcı

...