0 oy
474 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (511 puan) tarafından
Kızlar ypgurdunz yutmadiysa yerinden hiç kaldırmadan  iicne  küçük bir parça ekmek koyun geri sarın 4 saat o şekilde kalsın çok güzel tutuyo ekmek nayalandiriyor yoğurdu 

4 Cevaplar

0 oy
(163,512 puan) tarafından
dibe inmezmi ekmek 
(511 puan) tarafından
Hyr canim üstte kaliuo koyduğun yerde sadece iıslandigi için  sisyor yoğurdu açtıktan sonra  kaşıkla alabilirsin dağılıp parcalanmiyor
(163,512 puan) tarafından
ben bunu tutmazsa denerim yaa
(511 puan) tarafından
Dene canim kaskatı  tutuyor üstelik
(163,512 puan) tarafından
denedim ve tuttu ☺️❤️☺️
(511 puan) tarafından
Çok sevindim :))
-Reklam-
0 oy
(8,171 puan) tarafından

Nemi aldığı için olabilir. Mantıklı. Teşekkür ederim <3ben de fırına koyuyorum tutmadığı zaman altına sıcak su koyuyorum tepsiyle öyle

(511 puan) tarafından
Bende o şekilde  uğraşıyodum  canim bunu duyasıya  kadar hiç zahmet çekme bu yöntemi dene
(8,171 puan) tarafından
Deneyeceğim canım ya. Ben çok fazla yapmıyorum yoğurt
0 oy
tarafından

Somun olur mu :):D

(511 puan) tarafından
Normal çarşı ekmeğiyle  denemiştim  canim bilemedm smdi :)))
0 oy
(163,512 puan) tarafından

postu hortlatcam ☺️ben denedim oldu sizde deneyin ☺️☺️☺️ faydali post aay fatoo hanim eski postlari hortlatma diye yazma sakin:woot: faydalu bu :D

(177 puan) tarafından
Ne kadar bir ekmekten bahsediyoruz acaba :)
(16,792 puan) tarafından
Yine canın sıkılıyor belli ki :D
(163,512 puan) tarafından
1 lokmanim yarisi kadar yabi ortalama 1 yemek kasigina sigac bi ekmekdi koydum ☺️☺️ ahaa fato gelmis ama bak harbi faydali post
(511 puan) tarafından
Sevdoss altının değeriyle kapışır bu bilgi :))
(163,512 puan) tarafından
valla yaa ☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 252 göst.
21 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde zeynepcelik (2,462 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 213 göst.
0 oy
8 cevap 166 göst.
9 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.

Kategoriler


1,476,087 soru

24,164,256 cevap

335,516 kullanıcı

...