0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (3,402 puan) tarafından
4 güne 4 aylık olucaz dönmüyor ama aşağı doğru kaydiriyir kendini aşırı oturma istekli hiç sırt üstü yatmak istemiyor oturması içinde erken ama napsam bilemedim ,, arada ufak çay kasigiyle yumuşak yutucak bişi versen mı tat alsın diye elini atıyor tutmak için , bide aşırı elini yumruk yapıp ağzına sürtüyor dış agrisimi ilk oğlum nasıl di hatırlamıyorum 3 sene geçecek aradan insna unutuyor ya

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ek gida icin şuan erken cnm eğer sağlık sorunu yoksa doktorlar 6.aydan önce baslatmiyorlar ek gıdaya elini ağzına sokmasinin sebebi şuan damagi kabarıyor dişleri için oturma meselesine gelince ara ara destekli sekilde oturabilir ayi gelmiş zaten yerde otururken arkasından destekle 
(3,402 puan) tarafından
Kucakta oturtuyom ama yerde emin olamadım yüz üstü yerde yatırıyorum geri geri itekliyor kendini ,,, az az ek gıda alsami diye düşündüm çay kasihi kadar gelişiminde sorun yok
tarafından
Gelişiminde sorun yoksa ek gıda için çok erken anca gelişiminde sağlığında problem olan bebekler 6.aydan önce doktor onayıyla ek gıdaya baslayabilirler sen yinede doktoruna danış ek gıda için... geri itmesinin sebebi emeklemeye çalışıyor o ayda benimde oğlum öyleydi şuan 6 aylık kıçını kaldirarak sürünüyor inatla emeklemiyor:)))) yerde oturabilir cnm merak etme 4.ayda yerde oturtmaya başlanır zaten
-Reklam-
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Aşko otırma minderleri var bak durumun varsa deneyebilirsin hem destekli durur öyle yada sen destekle biraz eğimli otursun ama başı yukarda olsun yani demekki sıkılıuor yatmaktan yavrum
(3,402 puan) tarafından
Ay evet ya hiç istemiyor uyanıkken sırt.uatu yatmak yüz üstü yatırıyorum ama kalkmak istiyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 238 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 169 göst.
10 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Duygu_cuk (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 541 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,670 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 300 göst.
2 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,594 soru

24,032,757 cevap

328,774 kullanıcı

...