0 oy
458 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (652 puan) tarafından
Bebeğim 13 aylık ve beşik harici yere basmaz. Adımlama yok. Bu zamana kadar aşka kıyas yapmadım hiç de sevmem evet her bebek, çocuk farklı biliyorum. Ama daha tutunup kalkmıyor bu aylarda yürüyen bile var. Özellikle kilo konusunda hiç takilmadim hep az kilo alan bir bebekti. Doktoru ne dediyse onu yaptım sadece. Ama daha küçükken hareketleri gevşek demişti doktorlar. Nörolojiye falan gittik çok şükür bir sebep, hastalık yok tahlilleri temiz. Salı gününe bir bebek, çocuk fizik tedavi merkezinden randevu aldı eşim. Amacım yürüsün değil. Sadece biraz destek iyi olur mu acaba diyorum. Annem falan hep acele ediyorsun, yürür illa diyip duruyor. Yürüsün diye değil ki dediğim gibi adım da atmıyor. Belki duyu hassasiyeti vardır, o yüzden basmiyordur bilmiyorum. Instagramda bilinen iki çocuk fizyoterapiste durumu anlattım ikiside gitmem gerektiğini söyledi 

5 Cevaplar

0 oy
(5,424 puan) tarafından
Yani iyi yapmıssın bence en azından dedigin gibi tutunaeak yurumesi lazım dıye dusunuyorym
(652 puan) tarafından
Demi ya bencede kızımdan 1.5 ay sonra doğan tanıdığım iki bebekte ya yürüyor yada ayakta duruyor artik
-Reklam-
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Yani canim kötü düşünme ama gerçekten biraz geriden geliyor şuan en azından tutunarak yürümeye çalışıyor olması lazımdı sen yinede götür kötü düşünme ama asla ihmal etme
(652 puan) tarafından
Sağol canım götürücez mutlaka
0 oy
tarafından
Emekleme de mi yok? Bence de gidersen için rahat eder en azından
(652 puan) tarafından
Yeni başladı emeklemeye canım canı isterse emekliye ama genelde sürünüyor kollarıyla kendini çekerek gidiyir
tarafından
Yani yapıyo ama geç yapıyo demek ki. O zaman biraz da geç yürür ama yürür yaa.. Gitmekte fayda var canım, çok rahat da davranmamak lazım aşırı stres de yapmamak lazım bu konularda.
0 oy
(23,826 puan) tarafından
Git tâbi acele etmek geç kalmaktan iyidir en fazla doktor bir şey yok bekle der sende sakince beklersin kaybedecek bir seyin yok 
0 oy
(1,535 puan) tarafından
Götür cnm normalse bile için rahatlar

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 587 göst.
0 oy
22 cevap 503 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.

Kategoriler