0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından

image

bakimiyla ilgili bilgi lütfen benimkinin yapraklar sararmaya başladı bide sopası sallanıyor saksida

3 Cevaplar

0 oy
(86 puan) tarafından
sobası ıcın canm saksıını degısıp yenı toprak ile sahlamlastıra bılırsın yaprkalrına gelınce sararmaya baslıyorsa ıkı sebebı var bır sıcakta cok kaşdı ondan ıkı ise dokulup tekrar acması yada az su verdıgın ıcın bunlara dıkkat edebılırsın bır cıcekcı olarak bırakıyorum notumu❤️
tarafından
Yaaa bende çok seviyorum çiçek mesela siklamen çiçeği bakımı nasıl olmalı
tarafından
Canım bendede bir çiçek var resmini atsam nasıl bakacağım bilgi verirmisin  eşim yeni aldida
tarafından
Laz6 attım canım resmi
(86 puan) tarafından
tabıkı cnm
(86 puan) tarafından
cnm o cıcek suyu cok sevmez diger cıcekler gıbı az az suyunu verıp ıkı gunde bır sulamn lazm
tarafından
Tamma canım az su vereyim yumurta suyu olurmu
(86 puan) tarafından
ona gerk yok cnm boceklendıgndenyada dırencı dusunce yumurtanın beyazı onerıyoruz bız
tarafından
Canım benim evimde çok çiçek var da helsinr yumurta suyu veriyorum dev gibi oldular masllalah ondan sordum
(86 puan) tarafından
biz pek onermiyoruz cnm
tarafından
Tamam canım bide benim şeffaf saksim yok şuan evdede bu saksıda büyümez mi canım
(86 puan) tarafından
buyur tabıkıde ama bız onları daha cok onerıyoruz
(706 puan) tarafından
Peki kaktüsler için ne önerirsiniz hep curuduler ne yaptıysam olmadı toprak değişimi yaptım az su verim aynı yine
(3,840 puan) tarafından
Lazzz bendede yuka varda suan oturudıgum bölgede sıcaklık 19 derece kapalı balkona cıalrsam gündüzleri akşam üstü salona alsam tekrar olur mu içeri gir cık yapcam gün içinde ama nedenide balkon dah cok ışık6 oluyor salonda cok fazla olmuyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eltimde var kurudu gitti ama YouTubeden bak orda güzel bilgiler veriyorlar

Bende çok seviyorum çiçek evde şuan

Starliçe çiçeği

Melek kanadı çiçeği

Barış çiçeği

Deva tabanı çiçeği

Kalanso

Siklamen

Begonya ve iki çeşit kaktüs var 
0 oy
tarafından

image

bu çiçek canım bakımını yazarsan çok sevinirim 
(86 puan) tarafından
canm bu tur cıceklerde daha cok saksı olark orkıde saksını onerıyoruz cnku gunes enrjısı almasınlazm
tarafından
Anladım canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
0 cevap 50 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Merve.balabanlarr (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 84 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Merve.balabanlarr (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 308 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (1,030 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,641 soru

23,872,727 cevap

320,989 kullanıcı

...