0 oy
3,286 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,348 puan) tarafından

Adetm 8 gun gecikti hamile miyim acaba ya feln die post acmistim

Duru daha 5 aylik  ocagn 3 uncu 6 inci ayina giricek ve ben bugun test yaptm hic beklemedm bile hemen cift cizgi oldu.

Geri cekilme yontemiyle korunuyorduk hic icime osalmadi cok eminiz ama yine hamile kaldim durudada bole olmustu zaten

Istemezdm hamile kalmayi ama Rabbimin takdiri napayim ins hayrlisi olur ins 2 cocukla bas gelebilrim ve umarim bu duzene alisabilrim duruyu  krese verip calismayi dusunuyordum sozde daha ne calismasi markete gidemem 2 bebekle 

57 Cevaplar

0 oy
(1,163 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah canım benim ❤️
(2,348 puan) tarafından
Ins canm saol bakalim kismet iste
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım benim 
(2,348 puan) tarafından
Ins canim saol baklm kan testinide vereymde iyice emin olim eger hamileysem 5  6haftalk felan olmasi gerk die dusunuom son adet tarhime gore
tarafından
Bir arkadaşta yazmış belki hormonlardan kaynaklı da pozitif çıkmış olabilir tam böyle rengi netmi çıktı yoksa silik mı bahar yaptığında baya silik çıkmıştı sonra kan verdi negatif çıktı bakalım nasipte ne var ") varsada üzülme kendinide strese sokma bebek berekettir rabbim onların yüzü suyu hurmetine ekmek as veriyor her birimize çok şükür benimde iki kızım var biri üç yaşında diyeri 7.5 aylık hiçte markettende geri kalmadım efendime soyleyim gezmeden de geri kalmadım ") sende eve tıkılıp kalmazsın korkma
(2,348 puan) tarafından
Canm bnmki direk cift cizgi oldu silikte degl cok net cizgi
0 oy
tarafından
Cnm hayırlısı böyleymiş merak etme rabbim iki çocuğun sabrını veriyor zor ama biz annelerin baş edemeyeceği hiç birşey yok tekrar hayırlı olsun
(2,348 puan) tarafından
Tesekkur ederim ins tabiki oledirde iste maneviyatin zorlugun yani sira maddi olarakta hazir degiliz o yuzden daha cok endiseliyim
0 oy
(454 puan) tarafından
Hayirli ugurlu olsun canim 5 cocuk istiyorum ama bizde malisef tub bebekle oluyor olacak insAllah cok sukir 9 aylik bir oglum var ama hamile kalsam ikizlere hatda ucuzlere dunyalar benim olur
(2,348 puan) tarafından
Masallh kiz sen cok cocuk istion zaten istemiyorum diyenden kork :) cocuk istemiorm diordm evlendm hemn hamile kaldim daha 14 aylik evliyim kizim var 2 incide yolda bilmiom  hayrlisi boyleymis demkki
0 oy
tarafından
Rabbim hakkında hayırlısını versin 
(2,348 puan) tarafından
Amin canm insaallh cok saol
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Allah hayırlı etsin kuzum 
(2,348 puan) tarafından
Ins cnm emziren annelerde bu test yalnsda cikabiliomus umarm oledir ole degilsede hayrlisi demkten baska  ne gelir elimden
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Canım üzülerek söylüyorum gerı cekılme korunma yontemı degıldır.Bızde su an o yontemle korunmadan yapıyoruz ama dıyemem kı hamılr kalmam dıye kı ınsallah kalmam :D aynı sekılde bı arkadasımda kaldı oglu on aylıkken dogum yapacak dıgerıne zorlanırsınız belkı ama bı anda büyürler gecer gider yasın kac acaba
(2,348 puan) tarafından
21 yasndayim daha da 14 aylik evliyim 5 aylikta kizim var anliyacagn evlendm hamile kaldim kizm 5 qylik oldu bida hamileyim hayrlisi boylemis ne diym evet biliorm korunma yontemi degl ama baska korunma yontemlerini arstiriordm bn bulana kadaar hamilr kaldm :(
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Allahım gücünü verir allahım yardımcın olsn canım... o doğana kadar büyür  kızın .. hiç üzülme.  Allahım ne derse o olur 
(2,348 puan) tarafından
Aynn ole tabiki RABBIM ne derse o olur hayrlisi ya bakalim bi kanda vereymde
0 oy
(16,781 puan) tarafından
Aaaa kız geri çekilme korunma yönetemiyor değil işte spermden ince zevk suyu gelir bazı erkeklerde o bile gebe bırakır 

Ne diyeyim demekti hayırlısı buymuş Allah yardımcın olsun kuzum duru abla oluyor :)
(2,348 puan) tarafından
Aynn valla duru daha buyumeden abla olucak..

Evt biliorm ama simdilk ole korunmaya calisiordk korunma yontemlerini arastririordm feln gec kaldik gec
(16,781 puan) tarafından
Esim condom kullanıyor oğlum 11. Ayında en azından onu kullanaydin neyse Allah büyük doğana kadar buyur duru
(2,348 puan) tarafından
Bi kere kullndik daha da kullnmadik onu
0 oy
(170 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım demek böylesi nabinde var sağlıcakla büyüsün bebeklerin 
(2,348 puan) tarafından
Ins hayrlisi olsun nediyelm saol cnm
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım     rabbim vermişse vardır bie hikmeti  sağ salim kucagına al    ne güzel  birlikte büyürler birbirlrrine arkadas olurlar 
(2,348 puan) tarafından
Ole tabide bana zor olucak birazda maddi olarak sıkılicaz baklm
(1,064 puan) tarafından
Bebek nasibiyle gelirmiş canım      rabbim  kulunu rızıksız bırakmaz dert etme
(2,348 puan) tarafından
Hayrlisi bakalim  olesi belki daha iyi olur
0 oy
(11,854 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ay hadi hayrlsı..

Bzde geri çekilme yapıoruz çok tırstm vlla şu an :'(

Gerçi 4 yıldır geri çekilme veya kondomla korundk braktğmz an hamile kaldm ama yine de korktum şmdi.

(2,348 puan) tarafından
Evet bncede baska korunma yontemi dene bn 3 aylik igneye baslicaktm snrada deri altina cip taktircaktm ama gec kaldm
(11,854 puan) tarafından
Hayrlsı hakkımzda.. kan testi ver bakalm cnm emin olursn
(2,348 puan) tarafından
Aynn ole yapicam canm
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Hayirlisi sagliklisi ile dogsun insallah. Allah nasip etmis olmus bnde tam tamina 12  gun geciktim hala test yapmadim. Gectigimiz aylarda da 10 gun geciktigim olmustu negatifti sonuc kizim 10 aylik hayirlisi insallah bakalim. 
(2,348 puan) tarafından
Sonuc hemn cift cizgi oldu o yuzden suphem yok :( hayrlisi ne diyim
(1,555 puan) tarafından
Varsa hemen cift cizgi oluyor zaten beklemeye gerek yok cok yaptim o testlerden . Ilk cocugum zor olmustu biraz. Hayirlisi olsun insallah canim . Veren Allah yardim da eder vardir bi hayır
(2,348 puan) tarafından
Evt hemen cift cizgi oldu sonradan olmadi cizgi
(1,555 puan) tarafından
Gebelik varsa zaten nerdeyse ayni anda cikiyo iki çizgi
0 oy
tarafından
Kiyamammmm kuzum gozun aydin rabbim hayirlisiyla kucahina almayi nasip etsin demekki yiyecek ekmegi icecek sutu varmis
(2,348 puan) tarafından
Aynn ole hayrlisi buymus diorm bakalm
0 oy
(14,845 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım sezeryan doğum değildiyse ilk evladın erkenden iki kuzuyu büyütmüş olacaksın öyle düşün. Rabbim güzel bir hamilelik nasip etsin
(2,348 puan) tarafından
Amin hayrlisi baklm norml dogumdu ya cok sukur
0 oy
tarafından
kuzum olumlu yanlarını düşün bir seferde iki bebis beraber büyüyecek ileride rahat edeceksin ve yorucu olduğu gibi eğlenceli yanları da var bu durumun

onun dışında kan testi vermeni öneririm emzririosan eğer pozitif çıkma ihtimali var komsumuzun da öyle oldu 
(2,348 puan) tarafından
Evt emziriyorm canm yarn kan vericem
0 oy
(580 puan) tarafından
Öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. İkinci bebeği istemiyorsan keşke daha farklı korunma yöntemlerini deneseydin çünkü geri çekme çok güvenilir değil boşalmasa bile ilişki anında gelen sıvıdan bile hamile kalma riski varmış. Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbım Bi kolaylığını verir mutlaka 
(2,348 puan) tarafından
Evt arastririodm tamda igne aldm 3 aylik igne vurulacaktm ama kismet iste gec kaldk canm
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Eneee hayırlı olsun :)))

Emin ol.halledersin.. ilk zamanlar tempolu olur ama sonrası duzenen girer sağlıkla doğsun inşallah ☺️
(2,348 puan) tarafından
Ins hayrlisi bakalm tirsiorm :))
(3,186 puan) tarafından
Yoo yoo halledersin :)))
(2,348 puan) tarafından
Ya tabiki bakarm ama  ne bilim erken geldi bu yasta 2 cocuk annesi olmak :)
(3,186 puan) tarafından
Çocukların şanslı olacak :) ne güzel :))
0 oy
(2,951 puan) tarafından

Ayyyyniiii durumu yasadimm 5 aylikken oglum ayni korunma yontemiyle hamile kaldim sezeryen ameliyat oldum brnde ve oglum su an 10 aylik bende 5 aylik hamileyim hakkimizda hayirlisu Allah nasip etti bi bildigi vardir mutlaka cnm 

Hayirli olsun:P

(2,348 puan) tarafından
Hayrlisi ins sorgulayacak degilm tabi ama keske biraz daha gec gelseydi bu bebek hazir degiliz maddi manevi hayrlisi baklm
(2,951 puan) tarafından
Ay cnm bizde ayni sekil bi suru borcumuz filan var ama bebek rizkiyla gelir hic dert etme saglikla olsunda her sey halolur
(2,348 puan) tarafından
Hayirlisi ins toparlaniriz esim ins yetisir simdiden adam hafta sonlari taksiye cikayim ek is yapayim demeye basladi cnku maasi yetmior
0 oy
tarafından
Hic birsey olmaz rızkini rabbim verir. Kiz ben 3 cocukla her yere gidiyorum ya allahim can sagligi versin hayirli olsun 
(2,348 puan) tarafından
Hayrlisi ins baklm canm ne bilim gozun  kesmiyor 2 cocugu daha hedeflern vardi benm hepsi yalan oldu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 472 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde gulden87 (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 247 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Prensesannesi00 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 631 göst.

Kategoriler

1,466,510 soru

24,031,645 cevap