0 oy
858 göst.
Diğer kategorisinde (728 puan) tarafından

1. Geçen sene buradan biri kıyafete ihtiyacı olduğunu söylemişti bebeği kızmış benim erkek çok üzüldüm ama ben gönderemedim sonra bayana yazdım arkadaşımdan ayarlayabileceğimi söyledim yakın bir dostumu aradım onun kızının kıyafetlerini istedim sağolsun kırmadı beni tabi kuzum gönderirim dedi kendi kıyafetleeinden bile göndermiş bu arada göndereceğimiz kişi Vanda ikamet ediyor hatta arkadaşım kargoyuda ben karşılayacağım dedi kızda kargo parasıyla bebeğine başka şeyler alsın dedi arkadaşım o kadar naiftir kendisi... Neyse kargo gitti karsı taraf teşekkür etmek için aradı arkadaşımı kargo üzerinde arkadaşımın iletişim numarası varmış ordan bulmuş derken aradan bir süre geçiyor karşıdaki kişi tekrar arkadaşımı arıyor kıyafete ihtiyacım var diyerekten kışlık gönderebilirmisin diyor arkadaşım tamam diyor yine gönderiyor burdan vana kıyafet yine arkadaşım kendisi karşılıyor kargo ücretini bir süre sonra yine arıyor ihtiyacım var diyor bu kez arkadaşımın elinde yok gidip sıfır kıyafetler alıyor mağazadan onları gönderiyor yine kargoyu kendi karşılıyor... Dün arkadaşım bana geldi mahçup bir şekilde Güleda dedi böyle böyle son defa pek yardımcı olamadım maddi durumlardan dolayı sen aracı oldun kusura bakma canım dedi elim bollaşınca göndereceğim yine ona dedi ben duydum çileden çıktım o kadar sinirlendimki gözlerim doldu.... Kızlar arkadaşım 3 vardiyalı işte çalışıyor 2 çocuğunu bırakıp birisi daha bir buçuk yaşında onunda ihtiyacı var sırf beni kırmamak için gönderdi onuda biliyorum şimdi ben bu kadını ne yapayım iyiliğin b... Çıkarmamışmı

26 Cevaplar

0 oy
(757 puan) tarafından
Burdan biriyse adini soyle belki oyle utanir
-Reklam-
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Canım ihtiyaç sahibi olan kişi yüzünü çevirip isteyemez arsız bu baya baya kullanmış arkadaşını canım ya arkadaşında üzülmüş yardım edemiycem diye kıyamam ne kadar güzel bir kalbi varmış
0 oy
(13,673 puan) tarafından
Bende gönderdim burdan birine sonra beni engelledi kendimi sapık gibi hissettim bidaha yapmıcam iyilik diyorum ama işte içim de el vermiyor 
0 oy
(13,673 puan) tarafından
Hangi üyeydi ki 
0 oy
tarafından
Harbi yani o ne öyle 1 kere istedin 2 kere istedin de Bi dur artık yani herkesin kendine göre derdi sıkıntısı var olmaz o kadar da 
0 oy
(196 puan) tarafından
yanlış anlamayın ama zaman kötü ortalık dolandırıcı dolu tanımadığınız birine o kadar sey gondermek yerine oturdugunuz yerin muhtarligan gdip gariban sorusturup yardim yapin derm.  çünkü ben burdan olsun facebook gibi diger bütün sosyal aglatdan yardım isteyen birinin yardima ihtiyacı olduguna inanmıyorum çünkü bu sosyal ağlara girmesi icin andorid bir tlfona ve o tlfanda internette ihtiyacı var ki eger o tlf ve interneti varsa yardima da ihtiyaci yoktur.. benim çocuğum perisan olcak ben elimde andoid bi tlfla sosyal agda gezcem mumkun degil satarim o tlf cocugumun ihtiyacını karşılarım. inanmayin boyle insanalara zaman kötü ortalık dolandırıcı kaynıyor 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,331 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde sibelharun (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 544 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde masalım0435 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 512 göst.
19 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 608 göst.