0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (2,606 puan) tarafından

kızlar daha önce başınıza geldimi böyle kızımın iki bileğindede egzama oldu bilekleri hep kaşınıyor krem sürdüm ama varmı bi tavsiyeniz 

image

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Giydiği şeyler, şampuan, deterjan vs. bi sürü şey etken olabilir. Sıvı sabunla yıkama çocuğun ellerini (yıkıyosan). Bol bol nemlendir şu an kafam bu kadar çalıştı aklıma gelirse yazarım unutmazsam. Geçmiş olsun Allah şifa versin 
(2,606 puan) tarafından
amin canım çok sagol
-Reklam-
0 oy
(1,314 puan) tarafından
Benim oğlumda da oluştu poposunda kortizonlu krem verdi Dr ama çikolata azdırıyor bilgin olsun geçmiş olsun kuzuma
(2,606 puan) tarafından
sagol canım ama cikolata yemedi cips yedi biraz aklıma o geldi
(1,314 puan) tarafından
Oda olabilir tekrardan geçmiş olsun
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Doktora götürseniz bir krem verir ve yapılması gereken şeyleri söyler. Abur cubur yemeyecek. Nemlendirici krem kullanması lazım. Deterjan kullanmamalisin. Sentetik kiyafetler giydirmemelisin.
0 oy
(1,011 puan) tarafından
Benim kızım doğduktan 3 ay sonra başladı tüm vücut kafadan beri cildiye gittik özele gittik bir çaresini bulamadılar kızım 7 aylık oldu o sıra deprem oldu ev yıkıldı görümcem başka ilde oturuyordu oraya gittik orda hastaneye gittik 3 tane krem 1 tane de şurup verdi Allah'ıma bin şükür olsun ki o doktordan kullandık 2 ayda saç da geçti biraz vücudunda kalmıştı konteynera geldik ztn kollu giydirmeye başlamıştım kremi sürüyordum kaşıyamıyordu şuan sadece sağ elinin üzerinde var oda uyku arasında kaşıyor yoksa şimdiye hiç bir şey kalmazdı şükür vücudunda bitti doktorda ztn söylemişti 2 yaşına kadar tümden biter diye 16 aylık şuan kızım 
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun 
(2,606 puan) tarafından
sağol canım
0 oy
(3,154 puan) tarafından
Nemlendir canım benim kızımın daha kötü kaşınırken kanıyordu bepantholun nemlendiricisini kullandım suan geçti limon mandalina sirke asitli şeyler sen ve çocuk tüketmeyin günde 3 4 sefer sürdüm ben 1 hafta olmadan iyileşti ama nemlendirmesem yine başlyo banyodan çıkınca daha fazla nemlendirmek lazımmış canım dalinin ürünlerini kullanma uni baby hipoalerjenik deterjanı var onu kullan 
0 oy
(976 puan) tarafından

https://instagram.com/birmuhendisbirpediatrist?igshid=YTQwZjQ0NmI0OA== Canım bak bu profile bakarmısın 

Storyde paylaşmışto biri egzamaya sürmüş iyi gelmiş. Ürünleri ve onu paylaştı dene istersen. Organik ürün kndisi mühendis eşi çocuk doktoru.

0 oy
tarafından
Bizim bı tanidigin kizindaxa olmuştu suya gitmişlerdi şu sıcacık su , bir ilde tam bilmiyorum
0 oy
(435 puan) tarafından
Kızımın heryerinde olmuştu 1 aylıkken parmak arasında başlamıştı 7 aylıkken vucudunun tamamını kapladı birsürü doktora gittik kortizonlu krem verip gönderiyolardı kremi 1 hafta kulanıyorduk geçiyodu 1 haftaya aynı oluyordu. Daha sonra Alerji doktoruna gittik çoklu besin alerjisi çıktı raporlu mama verdiler alerjisi olan gıdaları kestik bide nemlendirici krem yazdı bunları kulanarak Allah'a şükür geçti bir daha tekrarlamadı . Alerjisi olan bişey yemiş olabilir dikkat etmekte fayda var kalıcı olmaması için. Kortizonlu kremleride direk önermem öncelikle yediklerine ve çevresel etkilere dikkat etmeye çalış ve bolca nemlendir.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 352 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
30 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceyda han (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
+1 oy
11 cevap 214 göst.

Kategoriler

1,473,726 soru

24,128,798 cevap

333,927 kullanıcı

...