0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (1,368 puan) tarafından
Kızlar geçiren varmı 2 yaşında oğlum ishal kusma ateş yüksek ateş , antibiyotik bugün başladık ama ateş devam ediyor 

1 cevap

0 oy
(429 puan) tarafından
Evet cnm bnm oğlum sürekli yatarız hastanede bu yüzden .

Antibiyotik basldniz mı doktora şöyle yatirabiliosa yatirsin hastanede başka türlü evde çok zor geçiyor cnm zaten genellikle yatıyorlar Allah şifa versin bol bol su icsin 
(1,368 puan) tarafından
Antibiyotik verdi zinco polivit verdi ama ateşi 39 a kadar çıkıyor ateş düşürücü üstüne duş düşünemiyorum artık çıldıracam ya nasıl geçecek bu
(429 puan) tarafından
Cnm hastende hemşireler direk soğuk suya soukuolar ama gidebiliyoraan başka hastenye git  baksinlar
(1,368 puan) tarafından
Calpol verdim aldım duşa soktum camı açtım elimden başka bişe de gelmiyor kalakaldım içinde böyle
(429 puan) tarafından
Ahh kuzum sni çok iyi anlıyorum çok yaşadım çocuk artık kendinden geçiyordu ama evde olmadı hep yatış yaptılar kan fln bakmadılar mı
(1,368 puan) tarafından
Yok kan bakılmadi yatista vermediler verselerdu bu kadar endiselenmezdim en azından
(429 puan) tarafından
Git cnm kan idrar ultrasonla fln hepsine bakılması lazım
(1,368 puan) tarafından
Bakılmadı bide şansımıza bu tane hastanede bile raddevu yok .acil sadece ,karnını dinledi kulak boğaz , bağırsak enfeksiyonu ddi salgın var zaten ddi .kaka tahlili istedi oğlum bekledik bekledik yapmadı eve gelince yaptı hastanede çok çok uzak bize
(429 puan) tarafından
Başka hastenye bakın cnm Allah korusun ateş kotuo ateşle sizi asla birakamamssi laizmdi
(1,368 puan) tarafından
Gittik yatış istetik bizde dusuremiyoruz ateşi evde halledeckosminz antibiyotik in ise yaramasni bekleyeceğiz denldi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 166 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Melek727272 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Bir ben (213 puan) tarafından soruldu
0 oy