Kızlar biz de evlendikten sonra ev görmesine gelir her iki taraf ailesinden de ama eşim benim kendi ailemi istemesi hala daha evime gelmiş değiller
ne alaka senin aileni nie istemio canimm
Oyle sey mi olurmus.. Neden istemiyor ailenin gelmeni bi sorun felan mi var?
Bi sorun mu varki bunu istemiyor canım durdukyere istemiyor degil degilmi.?
Sende eşinin ailesini isteme
Öyle şey mi olur muş? Kötü de olsa senin ailen annen baban neden istemiyo ciddi geçerli bi nedeni mi var dicem ama neticede sen evlatlarisin gelmeleri gerek hersekilde
O zaman sende eşin nasıl resti çekiyorsa cekeceksin canım .ne demek senin ailen gelmedi. Bende evlendiğimizde aile buyuklerine gitmiştir esimin ve benim tarafımıza sonrada aile buyuklerini yemeğe aldik gelip gitme var Bizde canım kabul etmeseydi eşim onlarin tarafinada gitmezdim. Bu tarz erkekler ipleri eline alip eşlerini kullanmaktan başka birseye yaramıyorlar iste
Eve istemicek kadar buyuk bi sebeb varsa bisey ditemixem ama keyiften istemiyorsa hakk8 yok tabikidee
Ayyy benim esimde aynisini yapiyodu ben gidiyodum ailemi istemiyodu sonra beni sinir etti bi yerde tak dedi topladim esyalarimi benim ailemi isyemeyen beni hic istemesin onunlarin olmadigi yerde benim ne isim var dedim o birmis simdi gelilerler gideriz agzini acip tek bi kelime edemez
allah korusun büyük kmsmayaym ama benim eşim benim ailemi evimde istemese çok kotu olrdu sülalesi dai kimse eve almazdm onn
1,493,187 soru
24,397,735 cevap
349,889 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın