0 oy
1,111 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlumla beraber markete gidelim dedik çıktık az yürüdük adamın biriyle birden bire göz göze geldik neyse marketin dışına asılmış fiyatlara bakıyordum oda durdu baktı ben içeriye girdim oda girdi market arabası aldım oda aldı yanımda oğlum elimde yüzük hemen içime kötü şeyler doğdu bekliyim o çıksın öyle çıkarım dedim bekliyorum oyalaniyorum çıkmadi sürekli çalışana bir şey soruyor ama almıyor ben çıktım artık oda çıkmaz mı hemen arkamdan benim olduğum tarafa yürüyor hemen arkamda koşa koşa apartmana girdim kapıyı örttüm görmesin hangi apartmana girdiğimi diye koştum bildiğiniz hemen örttüm kapıyı koşa koşa eve çıktım bizim mahallede bir aşağı bir yukarı gidip geldi sonra gitti hayır elimde bebeğim yüzüğüm yani neyi düşünüp bunu yapıp beni korkutuyorsun kızlar artık o kadar kötü şeyler duyuyoruz ki korkuyorum zaten yaa markete de mi gitmeyelim ya evden çıkmayalim mı İnşallah hangi apartmana girdiğimi görmemiştir Allah bildiği gibi yapsın alacaklarımi da alamadım 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynısı benim başımda geldi benle kaynanam Bi yerde oturduk adamın biri bize bakıyordu sonra kalktık oda kalktı biz nereye gitiysek oda bizle geldi en son kaynanam bağırdı ona nedr bizi takip ediyorsun küfür etti ona bende bağırdım polisi aricam dedim küfür ettim herkes bize baktı adam bana I diyorsun bile demedi kaçtı gitti. İtoğlluuit 
tarafından
Oğlumla yalnızdım biri olsaydı belki bende de bu cesaret olurdh
tarafından
Keşke orda deseydin hayırdır ikide bir benimi takip ediyorsun polis çağırırım deseydin
-Reklam-
0 oy
(1,838 puan) tarafından
Ben otel durumlarda kalabalık ortamlara gidiyorum ve telefonu alıp elime konusuyo gibi yapıyorum sonrada yüksek sesle yani beni duyanilcek bı sesle oğluma baban yoldaymis bizi almaya geliyorum diyo
tarafından
Ya market hemen bize yakın beş dk bile değil bir de bizim mahalle biraz sessiz pek kimse olmuyor
(1,838 puan) tarafından
Malesef ortalık pislikle kayniyo
0 oy
(2,593 puan) tarafından
kız bu aksam böyle bi durum benim başımada geldi 6 da çıktık kızımla markete bişeyler istediği için havada karanlik oluyo o saatte biliyosunuz eve yaklaştım arkamdan bi adam geçti çok dikkatlice baktı bize ben yavaşladım tabi belki o hızlıdan gider diye apartmana girdik oda girdi asansörün gelmesini beklerken bize doğru yaklaşmaya başladı allahtan o anda alt komşu çıktı adam sonra kayboldu ama çok korktum bu akşam bidaha asla eşimsiz çıkmam 
tarafından
Bende çok korktum hatta bi kaç gün evden bile çıkmamayi düşünüyorum Allah bizleri korusun böylelerinden ya
(2,593 puan) tarafından
amin canım
0 oy
tarafından
Benimde geçen başıma böylesi bir olay geldi bembeyaz kesildim dudaklarımin rengi soldu korkudan bende iki çocuğumla markete gidiyordum hayır aynı yöne gitsek neyse de ben düz yuruyodum oda yanımdan geçti geriye doğru yuryodu öyle birden göz göze geldik kafa kaldrp etrafa bakmakta suçsa ne bileym neyse biraz yurudm adama da yönünü değiştirdi peşimden geldi farkettim hemen markete girdim camdan baktım dışarda bakiniyodu nerdeyim diye sonra o başka yöne baktgnda hemen çıktım bir manava girdim ordaki adama abi bu beni takip ediyo dedim adamla konuşmam ve sapığın topuklarini k..icina vura vura kaçması bir oldu peşinden koştu yakaliyamadi ben çok korktum ya eve kdr takip ederse beni bı yerde sıkıştırirsa diye çok korktum Allah ıslah etsin
tarafından
Amin amin ıslah etsin ya bende çok korkuyorum böyle seylerden evden çıkamıyorum neler neler duyuyoruz bir gün Allah korusun onlardan biri olurum diye ödüm kopuyor temiz giyinimli temiz süratli orta yaşta bir adam yoluna devam et işte ne diye bakıp bunu yapıyorsun bekar olsam beğendi derim gelir sorar ona göre geri ceviririm kıyafetim desen ilgisini çekti yok üstümde uzunca bir etek evde giyiyorum evde giydiğim uzun bir hırka ve yazma ayağımda da terlik paspal bir halde çıktım da işte sapık demekki
0 oy
(345 puan) tarafından
Gecen yaz kızım 3 yaşında sabah fırına gittik park vardı bı oynadı falan parkta bi adam ile göze geldik sadece başka asla tekrarı olmadı insanlık hali hani olabilir yani kızım anne anne diye bağırıyor oynuyor falan parmagimda yüzük karnım 8 aylık falan baya çıkmış belli yani adam peşime takıldı yolda geliyoruz kızımla konusyirm baban evde falan kahvaltı yaocaz dıyırm ki adam beni duyuyordum neyse bı o yana bi bu yana adam bı kamyonetin arkasına girdiği gibi binaya girdim Allah'ım Allah'ım korkunç biseydi ya çok korktum gerçekten yani gerçekten amacı neydi hamileyim yüzük var kızım anne anne diye sesleniyor ne kafayla boyle yapıyorlar anlamıyorun hayir adama Gülsem sıritsam tamm ya falan dıcem dee yook yokk adam pisliti resmen Allah'ım akıl fikir versin boylelerine yazık gerçekten 
tarafından
Amin amin sapikliklarindan yapıyorlar işte yoksa onlarda bilmiyor mu bir şey olamayacağını bakmayacagimizi  bende sizin gibi çok korktum daha fazla yaklaşmadan girdim apartmana hangi araya girdiğimi gördü de hangi apartmana girdiğimi görmedi

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,120 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 328 göst.
0 oy
36 cevap 1,657 göst.
24 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 618 göst.

Kategoriler