0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (1,791 puan) tarafından
Devlete gidip arada özele giden var mı devlette şikayet söylemeye çekiniyorum bes altı kişi giriyor yarın özele gideyim dedim sorun olmaz demi

6 Cevaplar

0 oy
(1,791 puan) tarafından
Yorum bekliyorum kizlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben gidiyordumda devlette de özeldede şikayetlerimi dile rahat rahat getiriyordum. İlgilenmwdikleri zamanda bir güzel azarlıyor ve şikayet ediyordum . Niye çekiniyorsun anlamıyorum sonuç olarak onlara sen vergi veriyorsun maaşını senin benim sayemde alıyorlar 
0 oy
(23,294 puan) tarafından
Niye sorun olsun ki. Aldığın hizmetin ücretini ödüyorsun nasılsa . Ben hep devlete gittim. Bı cinsiyet öğrenmeye bı de doğuma 3 4 hafta kala özele geçtim. Doğumu orda yaptım. Kimse de niye geldin demedi. Gayet de güzel karşılandım. 
(1,791 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(14,622 puan) tarafından
Yok canım zaten detaylı için özele yolladı yoktu devlette
0 oy
(4,342 puan) tarafından

Hiç öyle bi sıkıntı yaşamadım devlete gidiyorum doktorlar gerçekten çok iyi canım sıkıldıkça başka doktora gidiyorum hepsi birbirinden iyiler :D

0 oy
(1,307 puan) tarafından
Şansım dan yaşadığım yere kdd cu atanmıştı ikinci ayinda ona gittin ama tam bi fiayskoydu ne yazıkki illki kimyasal gebelikti onda özele gitmistim yaşadığım yer ilçe olduğundan memlekette de ikili tarama testine şehir hastanesinw gittim odaya 5-6 kişi birden alıyor dr orada rahat edememiştim yada benim şansı mdan dı ikisini de dene hangisi içine sinerse

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 185 göst.
0 oy
7 cevap 208 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Gammzz (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.

Kategoriler