Bugün hayatı sorgulayarak kalktım emekliliğe gün hesapladım nekadar zor bu çalışan anne olarak smdi biri 4.5 diğeri 3 .5 yaşında kızım var gece küçük kızım kalkti yemek yememisti acıktım diye tutturdu 2kase çorba icirdim gece 5te ..wlla emeklilik zamanı gelse evde beklerim eşimde diyor büyüyünce de evde durmak istemezsin diye ama böyle nasıl olacak blmiyorum okula bırakma alma fln çok zorlanıyorum anaokuluna bazen gönderiyorum bazen gondermiyorum bugün başladı mesela ama ben çok zorlandım goturemedim beslenme hazırla vs .. ilerde de takip et getir götür blmiyorum ya sorguladım işte hayatı büyük kızımda hasta kusuyor fln surekli çalışan anneler siz nasıl yapıyorsunuz hiç bsey yetismiyorda ..rahat olsun diye 12saatlik nöbeti seçtim iki gün izin sabahtn geldik zor oldu akşama kadr
Allah yardimcin olsun canim ya cok varmi gununu doldurmana benim cok az kaldi
Çalışan anne olmak çok zor, eşinin de elinden geldiğince sana yardımcı olması lazım her konuda. (çocukları alıp bırakmak, bakımları, ev işi, yemek) Yoksa herşeye yetişmek aşırı yıpratıcı çalışan kadın için. Çalışmayı bırakınca başta ohh tatil gibi dersin, 2 3 ay sonra ay sıkıldım ben evde napacağım dersin
Bende de var 2 cocuk..biri lisede o kendini kurtardi ama digeri 2.5 yasinda.
1,489,556 soru
24,345,333 cevap
346,231 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın