0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (414 puan) tarafından
7. Aya gececem hala isim de karar veremedim hem modern hem anlamlı bir isim olmasını istiyorum önerilerinize açığım erkek bebeğim için

9 Cevaplar

+1 oy
(236 puan) tarafından

Oğlumun adını Teoman yapıyoruz inşallah, bu babasının isteğiydi :) ikinci Allah nasip ederse o da erkek olursa Emir Timur veya sadece Timur koymayı düşünüyorum ben. Türk atalarımızın adları:) 

(414 puan) tarafından
Emir ismini seviyorum Timur da cok güzel hatta eniştem Timur koy dedi ama bana ağır geldi isim olarak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Asaf, bedir bu isimler hoşuma gidiyor 
0 oy
tarafından
Modern mi bilmiyorum ama anlamı da isim sahibide çok kıymetli. Musab ismine aşığım ve oğluma da koydum 
0 oy
tarafından
Benim oğlumun adı Ulaş Zafer babam Ulaş istedi eşimin şehit abisinin adı da zafer diye ama kendi gönlümden geçen de İlteriş Kağandı tam Türk ismi 
tarafından
Ilteris anlamı ne kiz değişik duruyor
tarafından
Devletini derleyip toplayan birleştiren demek :)
0 oy
(3,197 puan) tarafından
Kağan, Göktuğ, Erdem, Deha, Sina, Yağız, Alp, Emir, Kerem
0 oy
tarafından
Duha 

Yusuf 

Aras 

Asaf 

Kuzey 

Atlas 
tarafından
Kızımın adı Duha❤️
tarafından
Demek ki kıza da oluyor erkeğe de
Biz eşimin tanıdığı bi hocaya sormuştuk Duha ve Duhan isimlerini ordan biliyorum Duhan da kıyamet günü çıkacak dumanin ismiymis
tarafından
Evet unisex bir isim. Daha önceden de sude Duha diye İnternet fenomeni vardı. Adı hoşuma gidiyordu öyle koydum Buket Duha diye.
tarafından
Allah bağışlasın kuzum :)) adıyla yaşasın
tarafından
Amin. Cümlemizin evlatlarını inşallah.
0 oy
(1,973 puan) tarafından
6 aylık hamileyim oğlum olcak babasıyla ortak seçtik adını göktuğ olacak allah nasip ederse 
(414 puan) tarafından
Cok güzel adıyla yaşasın insallah
(1,973 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(579 puan) tarafından

Bizde 5 buçuk aylikta cinsiyetini öğrendik iki gün önce isme ortak karar verdik eşimle. Alperen koyacağız ismini Allah nasip ederse kızımın da Aleyna uyuyor birbirine<3

(414 puan) tarafından
Alperen benim de aklımda karar vermesi ne kadar zor
(579 puan) tarafından
İsim çeşitleri çok olunca insan hepsinde kararsız kalıyor ama sonunda karar verdik nihayetinde:) inşallah siz de verirsnz biran önce
0 oy
(5,765 puan) tarafından
Iki oglum var biri Metehan biri Batuhan. Baturalp, caner, yagiz bu isimleri de begenirim.
(414 puan) tarafından
Metehan ismi yiğenimin adı cok severim batuhan da benim aklımda bilmiyorum of ya

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,184 soru

24,082,912 cevap

331,299 kullanıcı

...