0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar eşim geçen sene Kasım ayında vatan'dan 4 bine yakın laptop aldı şarjı çabuk bittiğinden eylül sonu gibi garantiye verdik 20 is gününde geleceğini söylediler 1 ay sonra almaya gittiğimizde kargoda olduğunu onlardan haber beklediklerini söylediler nerdeyse 3 ay oldu eşim bugün tekrar gitti meğerse kargoda laptop kırılmış kargodan haber bekliyoruz demişler eşimde sizi mahkemeye vericem daha önce geldiğimde bana böyle bişey söylenmedi geleceği kargoda olduğu söylendi demiş biz şimdi ne yapmalıyız mahkemeye başvursak parasini geri alabilir miyiz veya tazminat davası açabilir miyiz?

3 Cevaplar

0 oy
(5,908 puan) tarafından
Alabilirsiniz maddi ve manevi olarak tazminat davasida acabilirsiniz manevi olarak sizi kandirip belli bir sure icjnde onlarin verdigi asilsiz bilgiyle beklediginiz ve bu surec icjnde laptopu kullanmakta mahrum kaldiginiz icin... ben telefonumun parasini geri aldim tuketici mahkemesine basvururak 
-Reklam-
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Geç bile kalmışsınız bence verin parasını alırsınız ama tazminat konusunu bilmiyorum canım 
0 oy
tarafından
Tüketici hakem heyetine dilekce verin. Sonra garantiye verdiginiz servisi aryin hatta marka şirketini arayin ve kesinlikle tamir vs istemediginizi ayni ürünün sifirini talep edin.

Ayni sey benim esimin basina geldi. Iphone telefonu vardi su döküldü üzerine ve kamerasi oksitlebmis. Gönderdik garantiye 1500 tl ucret istedilwr. Dedik geri gönderin tamam dediler. Neyse baya bi zaman gecti 45 gün fln gecti. Bu sirada aryrz ama hep mesgul servis. Sonra biz dirwk iphonu aradik olayi anlattik. Servis bize kendi döndü. Gönderiyoruz hemen diye. Hayie dedik siz bizi madur ettiniz yenisini istiyrzbyada tamir edin. Direttiler. Tüketici hakem heyetine gidip dilekce verdik. 1 hafta içinde mesaj geldi telefonunuz sıfir ürünle degistirilmstir kargoya verilmistr diye

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,134 göst.
25 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde Gülçin (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 283 göst.
0 oy
13 cevap 330 göst.
28 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Ayca zeyd (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.

Kategoriler