0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (504 puan) tarafından
Yemek mama meme ve konuşma sıkıntımız vardı 

Yemek sorujuju çözdük şuan her öğünğnğ güzelce yiyor ekstra meyvesini onu bunu da yiyor ama arada hayla mama istiyor onu içmiyor alışkanlıktan herelde yakında unuturuz diye düşünüyorum bu iki sorunu çözdüm gibi 

Meme sıkıntımız hayla çözemedik bıraktıramadım kesme acı biber saklama vs herşeyi denedim yeni bir öneriye açığım 

Memeden gelen harfleri çıkaramam sorunumuz var topa gok diyo mesela dili kullanarak çıkarılan harfleri söyleyemiyor gibi gibi ama tek tek bir çok kelimeyi söylüyor arada ikili kelime de konuşuyor günde bştane 2 tane nadir ama belli kelimeler anne bak gibi 

3lğ kelimelere geçemedik cümle doğru düzgün kuramıyoruz bakıyorum diğer çocuklar şakır şakır konuşmayı öptenmişken biz daha bebek gibiyiz neden, 

1 cevap

0 oy
(4,957 puan) tarafından
Her çocuğun gelişimi farklı ama. Hiç konuşmuyor desen ciddiye al derdim ama sizinki farklı, biraz üzerine düşerseniz çözülür gibi. Benim oğlum 28 aylık oldu 4lü 5li cümleleri var güzel konuşuyor ama asla yemek yemiyor, sürekli mama istiyor ağzına lokma koymuyor. Herşeyi dört dörtlük olmasını bekleyemeyiz. Hepsi birbirinden farklı, kıyaslama yapma çok fazla.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 223 göst.
0 oy
2 cevap 323 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Dilaraysun (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Ozgegzem (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
14 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (7,195 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,255 soru

24,166,718 cevap

335,641 kullanıcı

...