0 oy
523 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,120 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Arkadaşım 2 kere aşılama  yaptı tutmadı  eşinin  sperm kalitesi düşukdu  varikosel ameliyati oldu  3 ay olacak ameliyat yapalı hala hamile değil  arkadaşım çok üzülüyor  eşini de zor ikna etmişti ameliyat yapmaya  sizler ne zaman hamile kaldınız eşiniz ameliyat oldukdan sonra 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,980 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim eşimde de varikosel vardı ama sprem kalitesi iyi çıktı çocuk istemeye başlayınca ikinci ayda hamile kaldım her varikosel olanın çocuğu olmaz diye birşey yok sanırım bizimki  ne ameliyat oldu ne de başka birşey strest yapmasınlar sanırım bu olayı stres vs de çok etkiliyor ya ameliyat olup hemen hamile kalanlar da var belki stresten dolayı olmuyordur bir süre ara verip kafa dinlesinler çocuk odaklı olmasınlar bizde eşimde varikosel olduğunu biliyorduk çocuk olmaz diye düşünüyorduk doktora gittik o da tüp bebek başlayalım dedi tamam dedik neyse stresimiz vs hiç yoktu nasılsa tüp bebek olacağız diye ben takviye ilaçlarına vs başlamıştım zaten hamile olduğum ortaya çıktı tüp bebeğe gerek kalmadı 
(7,120 puan) tarafından
Eşinin sperm sayisi çok azdı 1 sene denedi olmadi mecbur ameliyat oldu eşi çünkü yaşları büyük
-Reklam-
0 oy
(398 puan) tarafından
eşim oldu ameliyat özel bir hastanede sonrasında bi prof a gittik bu ameliyatı önermiyorum keşke olmasaydınız dedi, ki ben 2 aşılama üç tüp bebek ten sonra anne oldum 
(7,120 puan) tarafından
Çok şükür cnm arkadaşım mecbur kaldı bakdi asilama tutmadı oda ameliyat odu
0 oy
(75 puan) tarafından
Keşke ameliyat olmasaydi bizimde öyleydi eşime çok ısrar ettim bilmeden ameliyat ol diye diye oda olmak istemedi daha erken bekleyelim kendiliğinden olucak inan buna dedi 4 sene sonra kendiliğinden oldun teyzemin eşi ameliyat oldu 5 sene oldu hâlâ olmadı çocuk ameliyat çok zor ameliyattan sonrasida çok zor benim bildiğim en az 1 seneye erkek kendini toparlıyor teyzem öyle demişti rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin 
(7,120 puan) tarafından
Arkadaşımın yaşıda büyük cnm normal yolla imkansızdı 2 kez aşılama yapti tutmadı
0 oy
(18,655 puan) tarafından
Bitkisel ilaçlar kullanmasını öneririm arkadsimin eside aynı şekilde ameliyat olmadı ama düşüktü baya bitkisel macunlar kullandı 1 yıl içinde hamilelik oldu
(9,076 puan) tarafından
Bitkisel ne kullanıyorlar acaba ya. Görümcem de üç yıllık evli. Olmadı çocukları.
(18,655 puan) tarafından
İbrahim saracoglunun tarifi var keçiboynuzuylq onu mutlaka denesinler
(9,076 puan) tarafından
Ay bakaym. Damadın annesi umreden bişe getirmiş onu deneyeceklerdi şimdi. Söyleyeyim İbrahim Saraçoğluna da baksın
(18,655 puan) tarafından
Kalitesini artırıyor demişti bana ben normalde pekmezini alıyorum ama ailecek kullanıyoruz oğluma öksürük için veriyorum ona da çok iyi geliyor bağışıklığı güçlendiriyor ama pekmezini yani sıra sperm icjn keçiboynuzunun kendisini kaynatıp içsin tarifine bakarak yapsin
(9,076 puan) tarafından
Ay amcam hakiki keçi boynuzu pekmezi yapiyo kendisi. En kolayı keçi boynuzunu bulmak. inşallah şifa olur da çocukları olur
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Üç ay daha çok yeni. Stres yapmasınlar canım. Zamanla olacak. 
0 oy
(5,313 puan) tarafından
Canim aslan perdesi çayı var icsin ari sütü bunu her gün çay kaşığı arkasında dilinin altina koysun. Hacamat suluk yaptırsın kasiklarina stresi bıraktığı an kendiliğinden oluyor esim de de sorun vardi ben de ileri derece pcosum asla kendiliğinden olmaz dediler esim ameliyat oldu 2018haziranda iliskiye göremeden göreve gitti suriyeye 8ay sonra geldi tam tüp bebek için para biriktirdik korona çıktı doktor oldu derken hamile kalmışım kendiliğinden ama malzemeden cok calmisiz col yaramaz kizim var :) 
(7,120 puan) tarafından
Arkadaşımda sorun yok cnm sorun eşinde oda ameliyat oldu

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 472 göst.
6 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (7,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
4 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde At Work (7,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 101 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
30 Haziran 2025 Diziler & Filmler kategorisinde Aybalam (283 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,884 soru

24,175,279 cevap

336,073 kullanıcı

...