0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kizlar babamı uyuttuklari ilacı kesmişler .ama daha uyuyormuş.doktor vücut depo yapmış olabilir ilacı aynı hastanın anesteziden uyanması gibi ama daha zaman alan birşey demiş.uyanmasini bekliyorlar mis. 

hastası böyle olup uyanan var mı ?ne kadar sürede uyandı?

5 Cevaplar

0 oy
(2,518 puan) tarafından
Canım benim kzim çok kaldı yoğun bakımda kesmeleri iyi birşey evet vücutta kaliyo çocuk yetişkin aynımı bilmem ama bazen bı iki gün bazen üç gün suryor kendine gelmesi 
-Reklam-
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Eğer solunum ve kalpre başka sıkıntı yoksa organlarda toplar canım ilacın etkşsş uzun sürüyor maalesef 
0 oy
(5,450 puan) tarafından
Canım yoğun bakım hemşiresiyim ne tanısı ile yatıyor hastalığı ne durumda nasıl oldu hepsi etkiler ama 24 48 saat arası narkotiğr bağlı uyumaysa uyanır
(12,026 puan) tarafından
Şimdi görüştük doktorla .utanmıyormus tepki vermiyormuş.artik kendisi koma halindeymis.cigerlerinde doku kaybı yaşanmaya başlamış ve boberekleri iflas etmiş iki günde diyalize bağlamışlar.artik tüm tedavi ilaçları kesilmis
0 oy
tarafından
Ben kendim böyle olmuşum trafik kazası gecirdigimde beyin kanaması geçirmişim önce kendileri uyutmuslar sonra kendim uyumuşum bi hafta içinde uyanmisim
0 oy
(1,535 puan) tarafından
Eşimin dededi yoğunbakımda kaldı sonra iyileşip çıktı lakin yoğunbakımda farklı bi hastane virüsü oluyormuş ondan kapmış ondan ötürü vefat etti çıktıktan 15 gün sonra  

Allah babana şifalık versin cnm 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 436 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 532 göst.
8 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,767 soru

24,129,436 cevap

333,949 kullanıcı

...