0 oy
436 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,005 puan) tarafından
Eski postlarimi okuyanlar bilir . Aldatma yuzunden iki yılı aşkın mahkeme sürüyor ayrıyız tabi bu süre zarfında affetme gibi bir durumum olmadı kızımız var görüntülü arar görür izinde gelir götürürüm görür ayrılığı yansitmiyorz kızıma . Bu süre zarfındada tabiki hayatına bjrjni aldı ve bunu instgramda bile ilan etti sevdiğini falan . Henüz boşanmadik bugün tekrar görüntülü de görüştüler parmağında alyans takmış ve büyük ihtimalle diorum hislerimde yanilmam kızla aynı evde yaşıyor kendi asker personel . Normalde karakolda kalırdı ev tutmuş ve kızım etrafı göster dedi göstermedi. Bir ay sonra mahkeme var karara çıkar diye düşünuorum çevremde kiler de uzat mahkemeyi sürünsün iyice diolar . Bitirmekten yanayım .. mahkemeyi 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bitir kurtul bence artık sende kendi hayatına bak canım bırak ne hali varsa görsün arsız yüzsüz p. Venk 
(1,005 puan) tarafından
Daha ne yapabilir ki diosun en beterini yapıyor dalga geçer gibi yüzüğü göstererek konusuo kamerada bnle evliyken cebine atardi yüzüğü   hayatıma bakiyorum canım öyle
-Reklam-
0 oy
(2,716 puan) tarafından
Asla sürünmez ona bişey olmaz ki boşan gitsin.

Çocuğun kaç yaşında 
(1,005 puan) tarafından
Bnde öyle düşündüm zaten adam evli herşeyi yapıyor iki buçuk yaşında kizim
(2,716 puan) tarafından
Seninde küçükmüş Allah yardımcın olsun.
Ayrılma nedenin aldatmamiydi
(1,005 puan) tarafından
Evet evliydik sevgili yapmış sürdürmüş bnle evliyken
(2,716 puan) tarafından
Beter olsun.
0 oy
(892 puan) tarafından
Uzatmak ikinize de birsey kazandırmaz. Belki söyleyeceğim canını yakacak ama o seni zaten kafasında bitirmiş. Boşanmayı geciktirmenin be anlamı yok sen de boşa hayatına bakmasan bile öyle yapıyormuş gibi davran asla üzüldüğünü belli etme. Aranızda neler geçti bilmiyorum ilk defa postuna denk geldim ama boşanmadan birini alması yeterdi hemen kurtulmam icin
(1,005 puan) tarafından
Bunu çoktan kabulllendim aslında çok emek verdiğim biriydi yani hiç haketmedigm şeyleri bana yaşattı çok dua ediorum yanına kalmasın diye evet inşallah kurtulurum
(892 puan) tarafından
Yarına kalır ama yanına kalmaz diye bir laf vardır. Allaha havale et ve gerçekten kabullen. Kafanda dönüp dolastirma. Zor haklısın tahmin edebiliyorum ama her şeye rağmen güçlü olmak zorundasın
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Uzattikca sana zararı var kendi yolunu çizmis canı cehenneme. 
(1,005 puan) tarafından
Allah'a havale ettim yanına kalmasın inşallah :/
0 oy
tarafından

Hiç uzatma canım adam zaten hayatını kurmuş bir nevi . Sen uzatarak kendini üzersin strese sokarsın. Sende sal ipini .mutlu olursun inşallah <3

(1,005 puan) tarafından
Haklısın canım bitircem inşallah saolasin canım benim
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Bitir kurtul kardeşim hiç gerek yok .
0 oy
(7,881 puan) tarafından
Çok acı. Daha ayrılık tazeyken umrunda olmayıp başkasıyla yaşaması çok adice :( 

Kendimi yerine koydum çok zor bir durum
0 oy
(3,197 puan) tarafından
Bitir Allah sana daha güzel kapılar açar 
0 oy
tarafından
Bu platforma geldiğimden ilk gördüğüm senin aldatılma postunda hep aklıma geliyorsun sana bir kardeş tavsiyesi yol ver gitsin uğraşmaya bile değmez 
0 oy
(5,314 puan) tarafından
Sana akil vereceksem uzatma belki senin de hayatina uzattigin süre zarfında biri girecek bu sefer o de o uzayacak ama benim başıma gelse ben uzatirdjm cimere kadar yazardım askeriye de bu sikintili is bi kere eşimin is yerinden biri aldatmış bosanmadsb aynı evde yasamis karısı kanıtlamış meslekten atildi ama sonra baristilar kadın beş kurussuz adama geri döndü iyi düşün 
0 oy
(21 puan) tarafından
Bosver degmez. Ben 2 sene mahkemeyle ugrastim hem büssürü param ve vaktim gitti. Eski eśimde askeri Personel. Iste yakisikliysa bide Uniforma li lari kizlar seviyor. Benimkide hemen buldu birini evlendi ama ne kadar dayanacak? Sana yaptiklarinin aynisini belki daha fenasini ona yapacak. Cocugunun anasina cocuguna acimayan kimseye acimaz kimseyede hayir gelmez. 
0 oy
(23,097 puan) tarafından
İnan ki boşan kurtul. En mantıklısı bu. Sen de kafan rahat bı şekilde yaşarsin..ne halt yerse yesin .
0 oy
(163,445 puan) tarafından
bitir ama bitsede bitmesede baba kiz konuscak ve sen buna hep sahit olcan ☹️ 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 484 göst.
15 saat önce Aile & Aşk kategorisinde E.D_ (442 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 188 göst.