0 oy
1,010 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
4 yıldır evliyim valah yoruldum resmen hfatda iki defa yapyorum yok revani yok ıslak kek kurabiye falan poşet şeker var bile yok dyor illa yap smdi süt yumurta yok ne yapayım ben buna sürekli sürekli bnde yoruldum valah sizin esinizde öylemi 

42 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benımkıde hıc sevmez tatlı heke kremaşanti
-Reklam-
0 oy
(1,758 puan) tarafından
Her gün tatlı yapıyorum neredeyse. Ve bir gecede biter yaptığım tatlı. Eşim tatlı krizine girer. Bir sabah kalkar ise giderken bir kavanoz Nutellayı bitirir tatlı olmazsa. 
0 oy
tarafından
Benim eşim tatlı türlerin hiç birini yemez olsa yer ama hiç bı zmn illa yap demedi bende sevmem ne yapmasını nede yemesini meyvede yemez kendisi ben onu yerim çocuklarında kendine benzetti  bazen kizm mutlu olsun diye gel kek yapalım birlikte diyorum iyy yemem diyoo
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Hayır hiç öyle değil canı birşeyler isterse alır gelir bende sevmiyorum tatlı falan yapmayı zaten 
0 oy
(2,922 puan) tarafından
 Bnm eşim pek çayın yanına değilde tatlı olmadı mı evde biseyler yapmiyon sanki der tatlı yapsam yemez bende kurabiye tarzı smdide pazardan kabak aldım kabak tatlisi yapyorum değişik şeyler yapmaya çalışıyorum neblim zor ya
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Benim eşimde her gece olsa yok demez ama ben eskisi gibi yapamıyorum artık çocukla ancak yemek ev işi yapabiliyorum oda hazır şeyler alıp yiyor bazen
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Eşim de boş çayı sevmez Ben de sevmem illaki yanında bir şeyler olacak kendim tatlı yaparsam zaten söylüyorum bak bugün Tatlı yaptım diye yapmadığım zamanda dışarıdan alıyor seviyoruz yani 
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Pek aramaz eşim canı isterse söyle yaparım bende yemek yapmayı seviyorum zaten ☺️☺️
0 oy
(14,599 puan) tarafından
Benim tatlıyla aram yok. Bu hamilelikte ilk defa kendim tatlı yaptım iki uç kere. Eve bisküvi abur cubur da sokmam arada canı isterse sıparış verir yer
0 oy
(4,379 puan) tarafından
Valla çayın yanına istemez ama muhallebili sütlü tatlıları yaparsam çok sevinir yatmadan önce keyif yapar :)
0 oy
(3,816 puan) tarafından
Benim eşim de öyle tatlı hastasıdır. Sen de irmik helvası yap ☺
0 oy
(70 puan) tarafından
Yok benim eşim öyle değil arada nadir sütlaç ister yada ıslak kek veya bisküvili pasta çok nadirdir istediği 3 -4 ayda bir çay bile istemez gece bi kahve içeriz kendide isterse çikolata alır gelir bazen dün bana almış bu senin ara ara kaşıkla dedi :) bilir sevdiğimi ben istersem arada dışarıdan alır tatlı bazende kendi alır zaten hergun tatlı kek kurabiye iyi birsey değil 

Valla yeri geliyor canım yemek bile yapmak istemiyor kendi gelince menemen yapiyo ayran yiyoruz bazende hadi çocuklara yap ufaktan bisi biz dışarıda yiyelim diyo öyle tabi arada :) 
0 oy
(2,652 puan) tarafından
Ah benim eşimde istese yapıyorm hiç yemez sadece bisküvi pastası ni yer
0 oy
(3,476 puan) tarafından
Ben de boş sevmem cocuklardan yapamıyorum buralar hep hazır alıyorum 
0 oy
(7,298 puan) tarafından
Bende yaptığım herşeyden yese diye bakıyorum:D eşim aramaz öyle şeyler çekirdek olsun yeter zorla iki lokma aldırıyorum 
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Yok çerez bıskuvı vs arada nadıren yaparım tatlı kurabıye tarzı seyler kılosuna dıkkat eder oda bende o yuzden abartmayız ayrıca evde malzeme yoksa alsın ondan snra yap desın 
0 oy
(394 puan) tarafından
Ay benm esım hıc sevmez yemez nasıl irade anlamıyorum ya ben hayatta yiyemem ılla abur cubur olması lazım ya en azından ama sürekli ıstese bende delırebılırdım hele malzeme yoksa napayım yaratayım mı
0 oy
(843 puan) tarafından
Bende boş çay içmeyi sevmiyorum. Benimki de kilo alcaz der ben yaparım çayın yanına arıyorum tatlı kurabiye kek bişeyler 
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Ayy yok xok şükür her akşam olmaz haftada bir yaparım tatli pasta yarısi zaten iki üç güne gidiyor geri diğer yarısını dolaptan çıkarıyorum
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Yemeğin arkasına tatlı harici mi bunları istiyor 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 980 göst.
7 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,377 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 138 göst.
0 oy
5 cevap 217 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu