Şükürler olsun kontrolümüz çok iyi geçti allahıma şükür bir sorun yok herşeyi yolunda bebeğimin. Parmağını emerken gördük harika bişeydi:)) Hafif enfeksiyon varmış idrar yollarımda fitil verdi onun için. İnşallah 3 hafta sonra detaylı ultrasona giricem, radyoloji önermedi perinatoloji uzmanından daha iyi sonuç alıyoruz onu öneriyorum dedi. Birde azcık kilom hızlı gitmiş diyetisyen önerdi salı günü oraya gidicem bakalım çok yiyorum napıyım hastaneden çıkıncada Şişli'deki Trump towers da e bebeğe girdik fiyatlar çok uygun yeni doğan zıbınlar 0-3 ay falan 5 al 4 öde 5 tane aldım 20 TL verdim birde minnoş çoraplar aldım bebişime, 6 tane 12 TL çok uygun geldi fiyatı bana e bebek mağazasına ilk defa girmiştim resmen hayalimdi, girince eminönüne alışverişe gitmekten vazgeçtim resmen herşey var ve cok uygun fiyatlı allahım giymeyi kullanmayı nasip etsin inşallah ❤️ dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun
Cok sukur
Fiyarlar bayaaa uygunmus gııı
ALLAH kazasız belasız doğurup kucağına almayı nasip etsin tüm hepimiz hakediyoruz RABBİM çabalarımızın karşılığını versin inş
Sağ sağlim kucagimiza aliriz yavrularımızı inş
Çook sukur balimm senin heycanini yerim
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bebişini sana bağışlasın uzun ömürler versin inşallah Aminnnn cümlemizin kini
Hayirlisiyla kucagina aldigin gunleride gorursun insaAllah canim bnde bir ebebege gideyim bakayim bende ocagin 15i gibi falan detayli ultrasyoan gircem 17 haftaligim 2 kilo almisim bu haftaki kontrolumde doktorum bebek cok iyi kiz dedi bide ama iki kilo fazla dedi bana bende her aksam serbetli tatli falan yiyodum kocam yuzunden herkes kilo almamissin diyince kilo alim die yediriodu doktorum kizdi simdiden iki kilo alman cok fazla dedi uzuldum sen kac kilo aldin canim
1,488,134 soru
24,325,784 cevap
345,493 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın