0 oy
668 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gorumcemle telefonla konuşuyordum.dedi ki napiyosun .napim dedim bebegin altini değiştiriyorum dedim.sesimide hoparlörü almış.ordan kayinpederim diyoki orasını havalandırsin.ayy sok oldum.sanene ne karışıyorsun demi

18 Cevaplar

+4 oy
(9,777 puan) tarafından
Kayınbabanın içine kaynana kaçmış ☺
(54,045 puan) tarafından
☺️☺️☺️
(9,777 puan) tarafından
❤❤❤❤❤❤
-Reklam-
+1 oy
(4,929 puan) tarafından
Telefon hoparlördeyse kim olursa olsun açar açmaz hoparlörden konuşuyorum diye uyarırım. Görümcen düşüncesizlik etmiş.
+1 oy
tarafından
Kötü bir şey yok ki bunda canim yani hepimiz de diyoruz azcık açık kalsın da hava alsın diye ☺ yani kötü niyetle dememiştir belki 
+1 oy
(2,640 puan) tarafından
Bazen bazı şeyleri abartmamak lazım, kötü bir şey yok bunda. Pişik olmasın diye demiştir.
+1 oy
(5,864 puan) tarafından
Ne var bunda ben anlamadim? Kotu bisey dememis ki adam.
0 oy
tarafından
İstemsizce güldüm tövbe yarabbim daha neler duyucaz
0 oy
(163,444 puan) tarafından
layinpederin herhangi bi sapikligini gordunmu belki iyi niuetle dedi yani bazen biso dese kabahat demese kabahat oluyo ayni seyi benim halamda der ben hic sanane demem
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Senin sesini niye hoparlöre alıyor onu anlamadım başka birşeyde diyebilirsin sonuçta. Ben ona takıldım 
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Kotu bisey demems havalandirsin dems dogruda zaten hep bezdeler cocuklar havalanmasi gerekiyo arada pisik olmasin dye 
0 oy
(12,067 puan) tarafından

Sen havalandır da kokmasın deseydin :D

0 oy
(5,296 puan) tarafından
Kiz hemen kotuye yorma bazen asırı sevmekten sacmaliyorlar :d
0 oy
tarafından
Aman takılma bence 
0 oy
tarafından
Çok atıp yaptığı hadi özel bisey konuşsan ne biliyim kaş göz biyik alıyorum ağda yapıyorum desen ne kadar dengesiz insanlar var 
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Valla patavatsız insanlara ayar oluyorum ya benim kayinvalidemle kayinpederimde çok patavatsız seni çok iyi anlıyorum 
0 oy
tarafından
Sen tanıyorsun kayinoederini niyeti iyi mi kötü mü sen daha iyi bilirsin benim kayinoederim dese ben kötü niyet bulmam mesela
0 oy
(413 puan) tarafından

Hiç satmadım benim kayinpwderde çocuğun altını değiştirilen iyi temizle demişti :(

0 oy
(5,314 puan) tarafından
Kayınbaba kaynanalık yapmış.d 
0 oy
(2,623 puan) tarafından
Çok bilmiş ve kaba fikirli kayınbaba :D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 614 göst.
18 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde KeriminAnnesi (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,012 göst.
21 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 505 göst.
15 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 307 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 1111 (383 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,690 soru

24,114,452 cevap