0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde (3,756 puan) tarafından

Bi tanesi ile aynı şehirdeyim evlerimizde yakın idare ediyorum işde onunla aramız:) 

Annemgil geldi bana annem gelmişken çağırmayı düşünüyordum yada onlara gitmeyi zaten (sırf ipnelikden) :)))
O yazmış bana kız müsait isen geleceğiz diye filan derken tam dedm gelin kimle gelicek blmiorm ama hiç kaynanası gelmedi bana onunla mi yoksa eşiyle mi blmiorm bakalım görücgz:/
Bir tane üvey kızı var (çocuğa birşey demem herşey bireylerde biter çünkü)ama benim bile tahammülümu bitirme noktasına gidiyor bazen söz dinlemiyor çünkü. Inşallah gelmez ne diyim..  yanlış anlaşılmasın ben çocukları çok severim kolay kolay da kizmam tuvalete bile götürürüm o derece igrenmem çocuktur derim kizmam ama insanında bi yere kadar sabri var söz dinlemiyor 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence gelir Allah kolaylık versin evde savaş çıkar herhalde

Şaka bir yana idare et birkac saat çocuktur 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zende haklısın benimde gorumcemin kendi çocukları var abboowww diyecek kadar durmuyorlar anlıyorum seni
0 oy
(6,396 puan) tarafından
bende çocuğa kızmam dediğin gibi bireyde bitiriyor ama benim arkadaşımında bi kızı war 7 yaşında cinnet geciriyor beni sırf o yüzden daha az görüşüyorum haklisin walla

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,852 soru

24,420,923 cevap

351,559 kullanıcı

...