0 oy
372 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,278 puan) tarafından
Kizlar hamileyken kıyafetten cok gerekli seyleri alın derim ben almadim ve suan zorlaniyorum mama sandalyesi yürüteç ates olcer emzirme onluğü meyve enziği hava makinasi heleki battaniye cunku yetmiyo benim 5 tane olmasina ragmen müslin örtulerde öyle mama kaşığı suluk kiyafetten 9ncr bunlari alin derim cunku bebisiniz dogduktan sonra heray bez ve islak havluyu alacaksiniz simdiden alinki o zamn sıkismayin suan bebegimin halen eksikleri var nacizane fikrimdir oyle bi tavsiye ettim umarim yanlis anlasilmaz

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Tesekkur ederimm canimmm <3 saydiklarindan daha hicbirini almadigimi farkettim :) dogumu bi atlatayimda onlari da alayim birazzskntili geciyor benim surec

(3,278 puan) tarafından
Rabbim kolaylik versinn
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Niye yanlis anlayalim canm ne guzel deneyimlisin ve tavsiyede bulunmussun<3Benimde dogumuma yaklasik 3 ay var bez stokluorum son ay da sampuan vs bakim malzemelerini alcam.

(25,181 puan) tarafından
Canısı e bebekte şampuan setleri fiyatları süper bugun mağazada baktımda aklında olsun :D
(3,278 puan) tarafından
Bezde stokla oyuncakta stomla o bile gerwkli canim
tarafından
Teşekkurler kuzum indirimseyse yarın bakayım:*
+1 oy
(877 puan) tarafından
Aynen çok haklısın canım 
+1 oy
(441 puan) tarafından
Ateş ölçer kesinlikle ilk alınması gereken eşya mama sandalyesi de öyle yaşadığınız yerin havası kuruysa hava makineside şart biz istanbuldayiz burası nemli olduğu için gerek yok. Bizim çok battaniyemiz var ama o kadar da kazım olmuyor bence 1-2 tane yetiyor bana. Meyve emziği büyük oğluma almıştım hiç kullanmadi o daha çok meyveyi eline alıp yemeyi seviyordu  bunlarda benim tecrübelerim :)
(25,181 puan) tarafından
Cnm meyve emziği ne demek oluyo acaba illa olması lazım mı ilk defa duydum
(3,278 puan) tarafından
Meyve emziginin icine sulu meyveyi koyuyosun cocuk ordan onu emiyo suyjnu
(3,278 puan) tarafından
Sen benden daha tecrubelisidir tabiki benim ilk bebisimde kendim eksiklerden dolayi sikinti cwktim
(25,181 puan) tarafından
Meyve emziği ilk defa duydum güzelmiş :)
0 oy
(96 puan) tarafından
Çok sağol canım bu güzel tavsiyem için saydıklarımın çoğunu anlamdim ama hahaha:)))
(25,181 puan) tarafından
Hahaha ilahi kız :D
(3,278 puan) tarafından
Hangilerinj anlamadin tercume edeyim :)
(96 puan) tarafından
Meyve emziği musilin örtüsü hava makinası
(3,278 puan) tarafından
Meyve emziginkn icine sulu meyveleri koyuyosun onu cocuk emiyo sonra muslin örtu kundak tarzinda ince bi ortu bebek arabasinin ustune falan ortmeye yani kundak oyle hava makineside kislari bebek hastalanmasin diye burnua havayi tutuyosun bronsit okdugunda falan cabuk iylessin diye
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Çok teşekkür ederiz canım yürüteç ve ateş ölçer dısında hepsi var Allaha şükür Allah kullanmayı nasip etsin. Bir aya kadar onlarıda alırım inşallah. Ağız bezi falanda cok gidiyo mu. Zıbın falan mesela battaniye penye battaniye uygun mu yaz bebeği için
(3,278 puan) tarafından
Agiz bezide evet ilk baslarda hele cok kusuyolar cunku zibinda hele kakasi cok cikiyo gunde 5 kere felan zibin degistiryodum ben otuncak bile alabikirsin cingirak :)
(25,181 puan) tarafından
Aboooo kız günde 5 zıbın mı değişir ben e bebeğe indirim varken hazır zıbınlarda bidaha ugrıyım bari :D
0 oy
tarafından
Ben aldım canım hepsi hazır :)
(3,278 puan) tarafından
Saglicakla kuzunu al kucagina insallah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 946 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 599 göst.
26 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 443 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Nevinn (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 650 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,086 soru

24,106,926 cevap

332,751 kullanıcı

...