0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar 6 sene önce evlendim 60 kg idim. 2 çocuk doğurdum sezeryanla. 60 dan 98 e kadar çıktım. Şuan 90 kiloyum. Geçen ay hacamat yaptırdım. 95 idim. 90 a düştüm. Hacamat zayıflamaya yardımcı mi sizce? 

Siz yaptırdiginizda zayıfladıniz mi? Yada çevrenizde zayiflayanlar oldu mu? Bugün tekrar yaptırdım. 3 ay gel dedi kadın. Bugün 2. Hacamatimi oldum.

Zayıflamak için beni aydınlatır mısınız?

Ha bu arada 60 dan 98 e nasıl çıktın diyeceksiniz de. Psikiyatri ilaçları kullandım onlar kilo yaptı. Büyük oğlumu doğurduktan sonra korunma hapı kullandim o bende baya kilo yaptı. O yüzden kilolarim kaldı.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Postum üste çıksın :angel:

(9,081 puan) tarafından
Ben eylulde yaptirdim ama zayiflamak icin degil genel saglik icin ve cildim bozuldu digum sonrasi. Neyse iste bes alti sefer. Yapalim dedi teyzem. Sonra yuzume yapacak. Persembe gunu gidecektim ikinciye adet oldum gidemedim. . İyi tarihler geldiginde aoyleyecek. Zayflamaya degilde metablizma hizlandiriyormus kan oksijenlenio diye. Tabi bogazina sahip cikarsan  hizli mtblizmayla zayflanir cikmassan bi sie yaramazbnce:)
-Reklam-
0 oy
(2,863 puan) tarafından
Öncesi 7 gün hayvansal gıda ve hamur işi yemezsen ve 7 gün sonrasında.  Günde 2 öğün.  Akşam 6 dan sonra tek lokma yemesen.  10 kilo gider 1 ayda 
tarafından
Hahaha :D hacamatin ne gereği kaldı ki zaten :) o normal diyet ile de oluyor
(2,863 puan) tarafından
Yapınca ver o zaman canım o kadar kolaysa :) yiyerek zayıflamak hiç bir şey ile olmuyor .
0 oy
(11,581 puan) tarafından
Bir ay oluyo hacamat yaptirali ama.zayiflamama etkisi oldu diyemem

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 140 göst.
0 oy
6 cevap 228 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 928 göst.
28 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerportakali (2,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 206 göst.
20 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 12acaba (397 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,533 soru

24,184,972 cevap

336,566 kullanıcı

...