0 oy
232 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (691 puan) tarafından
Kızlar hayırlı bereketli gününüz olsun inşallah az önce Instagram'da gördüm yumuşatıcılarda domuz yagı varmış katkısı varmış vegan olandan alın diye söylüyordu kadın vegan onaylı yumuşatıcılar var e bebekte vegan organik bitkisel yumuşatıcı satılıyor uygun fiyatlı 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallah içinde ne var bilmiyorum ama yumoştan vazgeçmem
(1,980 puan) tarafından
Bende yumosun beyazını aldım hassas ciltler için olaniymiş bu sefer sevmedim ya kokusu hiç gelmiyor oysa iyi marka diye almıştım
(691 puan) tarafından
Ne bileyim kızlar insan artık korkar oldu
tarafından
Yumoş pembe, amber, hanımeli çok güzel kokuyor
(1,980 puan) tarafından
Eskiden bende pembe aliyordum canım bu sefer beyazını aldım pişman oldum ya bir pembe yumos kullanıyorum birde peros mavisi çok güzel oluyor bir daha beyazını almam yumosun hasssas ciltler için olduğu için kokusu hiç yok bir daha değiştirmem bende
tarafından
Evet bende beyazını pek sevmedim
-Reklam-
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Gerçekten mi off yaa off aglicam
0 oy
(657 puan) tarafından
Ben hic kullanmiyroum beyaz sirke kullaniyorum hem daha ucuz hem daha az kimyasal
(691 puan) tarafından
Bende genelikle beyaz sirke kullanıyorum
0 oy
(10,440 puan) tarafından
Vllh cnm ben vernel kullanıyorum vazgecegimide sanmıyorum 
(691 puan) tarafından
E bebekte satılıyor yumuşatıcı hem bitkisel gerçekten de tavsiye ederim uygunda fiyatları hem vegan
0 oy
tarafından
Kullanmiyorum, deterjan da sadece duru granul kullaniyorum. Deterjan yumusatici vs cikardim hayatimdan. Kisabildigim kadar kimyasali kismaya calisiyorum valla.
(691 puan) tarafından
En iyisi aslında
0 oy
(264 puan) tarafından
Deterjan kullaniyoruz o durulaniyor tabiki %100 degil kalintisi kaliyor ama yumusaticiyi makina aldiktan sonra tekrar temiz su almiyor sıkiyor ve bitti bizde kiyafetlerimjz guzel kokacak diye uzerimize kimyasal.giyip geziyoruz hayatimizin her tarafi artik kimyasal bari yumusaticisiz olsun dedim 10 yildir kullanmiyorum 
(691 puan) tarafından
Maşallah ne güzel

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 547 göst.

Kategoriler

1,475,704 soru

24,158,656 cevap

335,239 kullanıcı

...