0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (307 puan) tarafından
Kızlar benim 73 günlük bir bebeğim var emerken bir kaç defa yanağında gamzesini gördüm ama buna kimse inanmıyor yok gamzesi diyorlar acaba emerken öyle olur mu yoksa gamzesi varmı yanağının tam orta kisminda batma oldu her iki tarafta da bunu gördüm bir kere de ağzını kapatır şekilde birşey yaptı o zaman da battı ama bilmiyorum sizce gamze mi değil mi ?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gamze ressam:) oy maşallah 
(307 puan) tarafından
Merak ettiğim şey zamanla acaba tam belli olur mu yada ben mi gamze sanıyorum bilmiyorum ilk oğlumda yoktu ama bunda var çok istiyorum gamzeli bir çocuk :)
tarafından
Olur kaybolmaz benıö kızımın kocaman dı hala kocaman :)
(307 puan) tarafından
Benim çocuğumun görünürde birşey yok ama ağzını buruşturunca belli oluyor bide süt emince bende tam gülmeye başlamasını bekliyorum o zaman göreceğim varmı yok mu
tarafından
Mımık yaparken bıle çıkar ya o
-Reklam-
0 oy
tarafından

Başlığı değiştir canım post kapanır gamzesi vardır ama hafıftır belki ;) 

(307 puan) tarafından
Neden kapanır ki
tarafından
Başlıkla sorunun içeriği bir değilse postu kapatıyorlar
(307 puan) tarafından
Anladım ben bilmiyordum ama nasıl değiştiririm bilmiyorum kapanırsa birşey olmaz ya
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Varsa ilerde güldükçe daha iyi belli olur kimseye ispat etmeye çalışma bosver milleti 
(307 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
tarafından
Gamzesi olsa öyle iki görünüp kaybolmaz :) gamze değildir o
(307 puan) tarafından
2 aylık ya tam gülmüyor gülünce ortaya çıkar diye düşünüyordum
tarafından
Hele bekle bakalım ama benim 2 sinde var gamze doğar doğmaz belliydi herkes fark etti.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 204 göst.
26 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilasa (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 191 göst.
19 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ysf. (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 391 göst.
25 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,296 soru

24,181,453 cevap

336,341 kullanıcı

...