Bütün gün durmadim alışveriş temizlik yemek bulaşık ortalgii toplama derken tam isim bitti şu tezgahıds toplayıp biraz uzanirim eşim gelene kadar diye düşündümki. Telefonu aldım kapı çaldı kapıyı açıp uzandım burya girdim.
bacisi yemegimizi yiyelim.vakit gecirelim hadi gideceksek gezmeye vakit kalsin diye akşamaca paralaniyozzzz eşimiz gelmis oturalim.hasbihal edelim istiyozzzzz adam eve gelmeden işleri bitiriyozzzz ... ayni modelden bizim evdede var sana nolmuş aksamaca evdesin diyooo hee evdeyim katyaaaa diyorum kahvem geliyo katyaaa kurkumu getir diyip bi paris yapip geliyorum her işi katya yapiyo nasilsa aslinda birakacan işi gucu koca gelince başlican işe ordan oraya ordan oraya kadin hic duruyomuymuş bi gorsun hoş gelmeden yapaydin diye bide soylenirler orasida kesinnnnnn
Aynısı başıma geliyor mesela bazen o işe gider uyumam dip köşe temizliğe girisirim o zaman aniden çıkıp gelmez neyse bugün yatayım 10'a kadar dediğim gün işte aksilik olur çalışmaz eve gelir
Hep o son dakikayı bulur beybisi
Defne de 11.12 den önce kalkmıyor sabah diyor şimdi aliştım öğlene kadar uyumaya bi aya bebek gelecek saat başi kalkacan
1,493,873 soru
24,407,126 cevap
350,619 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın