Sabah kahvaltıyı hazırladım etrafı topladım 11 aylık bebeğimiz var onuda eşim ilgilendi neyse sofraya oturucaz tam beni çok yordunuz dedi bende ne var yorul kahvaltıyı hazırlarken de mi tutayim dedim ama herseferinde aynı cümleler sonra bana diyo herseferinde ters cevaplar veriyosun artık yeter diye bağırdı çıkıştı bende her pazar aynı şeyi yapıyorsun ye yemeğini dedim eşimde ne yaparsan yap dedi ama hep aynı kendi söyleniyor söyleniyor hep benim susmamı bekliyor doldum artık durduk yere bana bağırmalar sonra siniri geçer gelir iki güldürmeye çalışır onun için herşey biter ama bende öyle olmuyor doldum artık en son sinir krizi geçridim o zamanda babası bizdeydi babası sakinleştirdi beni ben ne yapıcam Allah aşkına az önce de bak bundan sonra her istediğin oluyor mu diyip söylendi durdu ya herşeyni yapıyorım herşeyini babası herşeyi kaybetti geldiler bzle yaşıyorlar yine sesim çıkmadı babasıdır ailesidr dedim ben bunları halletmedim kimseyle de konuşamıyorum derdimi anlatamıyorum boşansam seviyorum ama dayanamıyorum da bebeğimde var ne yapçcağımı şaşırdım lütfen yargılamadan akıl verin bana ben çoğu şeyin farkındayım ama eşim kolum sanki bağlandı