0 oy
112 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
Sabah kahvaltıyı hazırladım etrafı topladım 11 aylık bebeğimiz var onuda eşim ilgilendi neyse sofraya oturucaz tam beni çok yordunuz dedi bende ne var yorul kahvaltıyı hazırlarken de mi tutayim dedim ama herseferinde aynı cümleler sonra bana diyo herseferinde ters cevaplar veriyosun artık yeter diye bağırdı çıkıştı bende her pazar aynı şeyi yapıyorsun ye yemeğini dedim eşimde ne yaparsan yap dedi ama hep aynı kendi söyleniyor söyleniyor hep benim susmamı bekliyor doldum artık durduk yere bana bağırmalar sonra siniri geçer gelir iki güldürmeye çalışır onun için herşey biter ama bende öyle olmuyor doldum artık en son sinir krizi geçridim o zamanda babası bizdeydi babası sakinleştirdi beni ben ne yapıcam Allah aşkına az önce de bak bundan sonra her istediğin oluyor mu diyip söylendi durdu ya herşeyni yapıyorım herşeyini babası herşeyi kaybetti geldiler bzle yaşıyorlar yine sesim çıkmadı babasıdır ailesidr dedim ben bunları halletmedim kimseyle de konuşamıyorum derdimi anlatamıyorum boşansam seviyorum ama dayanamıyorum da bebeğimde var ne yapçcağımı şaşırdım lütfen yargılamadan akıl verin bana ben çoğu şeyin farkındayım ama eşim kolum sanki bağlandı 

1 cevap

0 oy
(11,601 puan) tarafından
Aslında patlamanın nedeni babasının oraye yerleşmesi çünkü rahat değilsin birden düzenin bozuldu sesini çıkarmadın ama üstüne sana teşekkür edip yardım etmek yerine söylenmesi seni çileden çıkartmis ben öyle anladim
(50 puan) tarafından
Evet ama annesi babası bizle yaşıyor ben ona ağzımı açıp bi.şeu demezken bana ben git diyince git gel diyince gelcekmişiö gibi davranıyor benim kendi babamın evinde yaşıyoruz evlenirken bizi.oturttu sıkıştım çok annemlere.bi şey belli etmemeye çalışırken de bu adam bana böyle davranması beni hiç anlamaması beni çok yıprattı sinir krizini geçirdim diye de hatalı ben oldum bilmiyorum ne olucak bu işin sonu
(11,601 puan) tarafından
Anlıyorum seni gerçekten çok zor Rabbim yardımcın olsun
(50 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 279 göst.
12 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tugcee.r (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 201 göst.
5 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ezpel (0 puan) tarafından soruldu