0 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde (2,422 puan) tarafından
Genel bir post..  

Kimse kimsenin kanlısı değil  davalisi degil... 

Burası gerçek hayat değil...

Dert paylaşmak tecrübe paylaşmak varken 

Koz paylaşmak niye...

Yapmayın.. 

Kadının düşmanı yine kadın derler çok doğru.. 

Uzamasın büyümesin sevgi varken tehdide iftiraya ne gerek var..

Kimse kanatlı melek değil insan beşeri dir etmeyin...  

Gönüller kirilmasin ... 

Tartışma postu değildir  ( rica ediyorm)  

12 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından

En İyi Cevap
Lütfen dünle ilgili post açılmasın şahıslar adı geçtiği ve düne dair  postlar kalkacak dir
(2,422 puan) tarafından
Isim yok kuzum geçmez inşallah ❤
-Reklam-
+2 oy
tarafından
 semoşumm bazıları burda kendini kanatsız melek gibi göstermeye çalışıyorlar :/ neysem 
+1 oy
(10,041 puan) tarafından
Artık ne söylesem fayda etmez..
(2,422 puan) tarafından
Öyle malesef...
+1 oy
(2,916 puan) tarafından

Burada anneler anne adayı insanlar var birbirine destek olmak yerine köstek olmak cok farkli bir boyut keske herkes iyimser olsa. Neyse bu dünyayı iyiler kazanir diyorum Allah büyük :)

0 oy
(2,558 puan) tarafından
Aynen cnm ya bağzı insanlar kendini aşıyor 
(2,422 puan) tarafından
Malesef canım:/
(877 puan) tarafından
Ay nolmuş ya anlatın lütfenn çok merak ediyorum
0 oy
(96 puan) tarafından
Benim ilk gebeliğim herşeyi çok merak ediyorum haliyle tecrübeli annelere sormak istiyorum ama bı kaç kere o kadar kotu cevaplar aldım ki artık soru bile sormak istemiyorum gerçekten çok fazla egoist insan var anlamak çok zor :(
(728 puan) tarafından
Canım sen sor bizler cevaplarız iyilerde var herkesi aynı kefeye koyma
(96 puan) tarafından
Aynen öyle gerçekten çok teşekkür ederim çok iyi insanlar da var burda her sorduğumuzda cevap veren fikri oldumu yardımcı olan Allah razı olsun onlardan
Ama bazıları var ki egolarinda bogulsunlar..
Bı tek kendi postlarim için demedim bezen başkasına yapılan yorumları da görüyorum çok acımasızca şeyler yazıyorlar ..
(96 puan) tarafından
İlk aldığım tepki şuydu hamilelik soru cevapta soru sormuştum biri de internetten bak doktoruna sor demişti bende burdan deneyimli annelere sormak istedim demiştim o da armut piş ağzıma düş demiri bana rahata kaç hemen falan
Çok sinirim bozulmuştu ya sonuçta buranın ama çok o deneyimli tecrübeli bilgili kişilere sormak
(728 puan) tarafından
Bazıları babasının yeri gibi davranıyor ama hata yapıyor kimsenin tapulu mülkü değil dediğim gibi siz sorun biz cavaplarız  kötü yorumları kale bile almayın ben içki hakkında sormuştum geçen gün banada yüklendiler öyle lerine cevap vermeye bile gerek duymuyorum salla gitsin
(96 puan) tarafından
Aynen öyle bende sonradan farkettim en iyisi görmezden gelip cevap bile vermemek
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Gene noldu yaa bi kerede bisi kacirmasam olmuyo hep geriden geliyom
(2,422 puan) tarafından
Boşver kuuzm  :)
(658 puan) tarafından
Bende kaçırmışım ne oldu acaba
0 oy
tarafından

Neler olmuş ki öyle, 

Bende şimdi merak ettim 

(2,422 puan) tarafından
Karışıktı canım:)
tarafından
Birşeyi yolunda gittiği yok ki
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Katılıyorum sana burda herkes anne yada anne adayi yada bebek isteyen arkdslar ve cocuk yetsrcek insanlar hep boyle fitne fesatlikla nasil yetstrcekler.. neyse dicek cok sey varda istedgni yaz millet bildigini okuyor...

Gercekten kadin kadinin düşmanı cok kez gorduk örneğini..

Fazla yazmasamda hep burdayim herseyi okuyrm o kdar garip seyler var ki..
0 oy
tarafından

Hayat zaten yeterince zor ve stresli. Burada insanlar dertlerini paylaşıyor, gülüp eğlenmeye çalışılıyor. Gercek hayatta kimse kimseyi tanımıyor zaten. Bu birbirimizi kırmak neden anlayamiyorum. Dünkü olayi bilmiyorum ama genel olarak bu yapilan siber zorbalık ve malesef internet olan her alanda var artik. Allah gönüllere merhamet versin <3

0 oy
(1,983 puan) tarafından
Haklısın canım burda çoğumuz birbirimizi tanımıyoruz ama durup dururken düşmanlık oluyor nedenini anlamış değilim
0 oy
(314 puan) tarafından
Her gun bi olay zaten :))) 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 474 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,001 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 439 göst.
27 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 729 göst.
28 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,082 soru

24,106,905 cevap

332,751 kullanıcı

...